Merhaba arkadaşlar. Bende gebeliğimin başından sonuna kadar tek bir doktora gitmek istiyordum. Ilk heyecanımızla en yakın gidebileceğimiz yer olarak özel Araf tıp merkezinde Nesrin Hanım'a gittik eşimle ama hiç memnun kalmadık. Daha sonra araştırmalarım sonucunda Op. Dr. Fatma Kasapoğlu'ndan randevu aldım ve düzenli olarak ona gidiyorum. Gerçekten herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. İnsancıl, sempatik, vicdan sahibi, anlayışlı ve her konuda bilgilendirme yapıyor. Para için değil gerçekten hizmet için çalışan biri. Ayrıca öyle beni ilaçlara da boğmadı. Sadece çok yoğun olduğu için ben kontrole gittiğim gün daha hastaneden çıkmadan bir sonraki randevumu alıyorum yoksa randevu almak biraz sıkıntı olabiliyor. Hastane olarak da orada doğum yapmış Kişilerin memnun kaldığını duydum. Ayrıca tüm doğumhanesi personelinin bayan olması beni çok rahatlattı. Hastanenin kendi içinde doğum fotoğrafçısı bile var :) eğer kararımda bir değişiklik olmazsa fotoğraflarımı da oradaki fotoğrafçıya çektirmeyi düşünüyorum.