medicine hospitalde tup bebek tedavisine baslamayi dùsunùyorum. Figen hanim bu hastanede yeni baslamis.daha önce acibadem, alman ve amerikan hastanesin de calismis. Bu hastanelerde tedavi gorupte bebek sahibi olan var mi?
slm cnm
ben varım:) bence çok iyi bi doktor tavsiye ederim
Kadin dogumda iyi bir doktor suphesiz lakin tup bebek konusunda hastasi olan var mi?
Kadin dogumda iyi bir doktor suphesiz lakin tup bebek konusunda hastasi olan var mi?
ben tüp bebek yaptırdım 1.de tuttu çok şükür şuan 17 haftalık hamileyim
tebrik ederim doktorun figen hanımdı dimi? yumurtalarını büyütmek için hangi iğne ve ilaçları kullandın yazamrısın bir de problemin neydi? şuan hala figen hanım mı kontrol ediyor yoksa normal kadın doğum bölümüne mi yönlendirdi?
evet cnm dr um figen hanım benim sorunum pko ydu.femara ve puregon iğne kullandım coraspirin diaformin folibol kullanıyodum zaten devam ettim onlarada.transferden önce de jel vermişti.halen figen hanım takip ediyo beni
sendemi figen ahmına gidiyosun?
Merhaba,
şuandaki son durumunu öğrenebilir miyim?
Tedavin , doktorun ve sonucun ? Bende medicine ve ivi arasında kararsız kaldım
Zeynep kamılı bende dusundum hatta arayıp gorustum ama bana rapor olmuyo ve tedavı masrafını 4_5 bini bulur dedıler. Bende vazgectım. Okadar para verdıkten sonra medıcıne zaten 2800 .ozelde yaptırırım dıe dusundummedicine da tedaviye devam etmiyorum canım ama memnun olmadığımdan değil ben devlette yaptırıcam aşılamalarımı zeynep kamil e gidiyorum.ama tavsiye ederim kesinlikle.
Zeynep kamılı bende dusundum hatta arayıp gorustum ama bana rapor olmuyo ve tedavı masrafını 4_5 bini bulur dedıler. Bende vazgectım. Okadar para verdıkten sonra medıcıne zaten 2800 .ozelde yaptırırım dıe dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?