dr.figen sungar hakkinda bilgisi olan var mi?

xyz3464

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
4
0
36
İstanbul
medicine hospitalde tup bebek tedavisine baslamayi dùsunùyorum. Figen hanim bu hastanede yeni baslamis.daha önce acibadem, alman ve amerikan hastanesin de calismis. Bu hastanelerde tedavi gorupte bebek sahibi olan var mi?

Kadin dogumda iyi bir doktor suphesiz lakin tup bebek konusunda hastasi olan var mi?

canım ben de figen hanım da tedavi görüyorum ço iyi bir doktor benim 1 aşılamam oldu negatif ama ço memnunum ilgisinden tüp konusunda bilemiyırum ama hep sörüyorum transfere gelenleri gidenleri.birbirimizle iletişim halinde olabilirmiyiz? sen rapor çıkarttırıcakmısın yoksa direk özel mi yaptırıcaksın??

ben tüp bebek yaptırdım 1.de tuttu çok şükür şuan 17 haftalık hamileyim

tebrik ederim doktorun figen hanımdı dimi? yumurtalarını büyütmek için hangi iğne ve ilaçları kullandın yazamrısın bir de problemin neydi? şuan hala figen hanım mı kontrol ediyor yoksa normal kadın doğum bölümüne mi yönlendirdi?

tebrik ederim doktorun figen hanımdı dimi? yumurtalarını büyütmek için hangi iğne ve ilaçları kullandın yazamrısın bir de problemin neydi? şuan hala figen hanım mı kontrol ediyor yoksa normal kadın doğum bölümüne mi yönlendirdi?

evet cnm dr um figen hanım benim sorunum pko ydu.femara ve puregon iğne kullandım coraspirin diaformin folibol kullanıyodum zaten devam ettim onlarada.transferden önce de jel vermişti.halen figen hanım takip ediyo beni
sendemi figen ahmına gidiyosun?

evet cnm dr um figen hanım benim sorunum pko ydu.femara ve puregon iğne kullandım coraspirin diaformin folibol kullanıyodum zaten devam ettim onlarada.transferden önce de jel vermişti.halen figen hanım takip ediyo beni
sendemi figen ahmına gidiyosun?

evet canım çok memnun oldum figen hanıma giden başka birisini tanıdığıma.benim rahim anomalim var.ekim ayında başlamıştım figen hanıma o da yeni gelmişti o zamanlar oraya yani beraber gidiyoruz süre açısından.bana da ilk ay sadece femara verdi öyle takip etti yeterli gelmeyince menogon takviye etti zorla 16 mm oldu yumurtam mecburen bu şekilde denedik ovitrelle ile malesef olmadı bir de o yumurta gitmedi folikül kisti oldu 1 ay diane35 kullandım.sonraki ay tekrar femara ve monogonla başladık o da 18 mm oldu yavaş büyüyo benim ama bir de çok ilaç yükleyemiyor rahmim ufak sol tüpüm de yok.unicorn uterusum ben.fazla yumurta gelişmemesi lazım ikiz gebeliği kaldıramam.o yüzden yavaş gidiyoruz o ay da aşılama yaptırdık eşimde problem olmamasına rağmen o da tutmadı sonra yine yumurta folikül kisti oldu geçen ay yine diane 35 kullandım. bu ay da kendi isteğimle gitmedim biraz dinlenmek istedim.
folbiol ben de içiyorum devamlı.coraspini sormuştum.düşüğü olanlara zaten gebelik oluşunca veriyoruz demişti bana şuan gerek yok dedi.
benim ilk gebeliğim geçen sene nisan ayında klomen+ovitrelle ile oldu.ama 8 haftalık düşük oldu.o yüzden sorunluyum yani rahmimin bir tarafı gelişmemiş normal bir kadının rahminden daha ufak düşük, erken doğum, düşük kiloda doğum gibi risklerim var.tiroidim var levetiron kullanıyorum onun için de.1 senedir uğraşıyorum onu da düzene sokmak için şuan iyi durumda zaten çok yüksek değildi.ama yumurtalarım dirençli doktorum gösteriyor bürsürü yumurtam var ama içlerinden 1 tanesi büyüyemiyo hep 12 mm de falan kalıyo zorla büyütüyoruz.martın 15 inde tekrar başlicam tedaviye.ben de göbekten olan iğnelere geçmek istiyorum bunun için de rapor çıkartıcam çünkü ilaçlar çok pahalı.eğer gebe kalırsam 3 aylı olunca rahim ağzına dikiş atılmasını öneriyor figen hanım yada yatara geçiricem hep duruma bakıcak.hep korku anlayacağın.ilk bebeğim de kese göründü yerleşti kalbi atmaya başladı ondan 1 hafta sonra kaybettim çok üzüldük o yüzden de korkularım var.aşılamadan sonra bana progestan fitil vermişti.onu kullandım.kan testine gittiğim günde hilal hemşirem göbekten kan sulandırıcı iğne yazdı ( o kadar eminlerdi kan testinin pozitif çıkacağından :)) sanırım gebe kalırsam 3 aylık olana kadar göbekten kan sulandırıcı iğne falan olucam.artık doktoruma güveniyorum ona emanet ediyorum kendimi 1 kez kendim hamile kaldım ya doğal yoldan sanırım sorun sadece yumurta gelişimi.inşallah bu bahar aylarında kavuşurum bebeğime.senin nasıl gidiyor cinsiyetleri belli oldu mu?

Merhaba,

şuandaki son durumunu öğrenebilir miyim?

Tedavin , doktorun ve sonucun ? Bende medicine ve ivi arasında kararsız kaldım :(

Merhaba,

şuandaki son durumunu öğrenebilir miyim?

Tedavin , doktorun ve sonucun ? Bende medicine ve ivi arasında kararsız kaldım :(

medicine da tedaviye devam etmiyorum canım ama memnun olmadığımdan değil ben devlette yaptırıcam aşılamalarımı zeynep kamil e gidiyorum.ama tavsiye ederim kesinlikle.

medicine da tedaviye devam etmiyorum canım ama memnun olmadığımdan değil ben devlette yaptırıcam aşılamalarımı zeynep kamil e gidiyorum.ama tavsiye ederim kesinlikle.
Zeynep kamılı bende dusundum hatta arayıp gorustum ama bana rapor olmuyo ve tedavı masrafını 4_5 bini bulur dedıler. Bende vazgectım. Okadar para verdıkten sonra medıcıne zaten 2800 .ozelde yaptırırım dıe dusundum

Zeynep kamılı bende dusundum hatta arayıp gorustum ama bana rapor olmuyo ve tedavı masrafını 4_5 bini bulur dedıler. Bende vazgectım. Okadar para verdıkten sonra medıcıne zaten 2800 .ozelde yaptırırım dıe dusundum

senin evladın mı var canım o yüzden mi olmuyor rapor.
eğer öyleyse gerçekten devletin kahrını çekmeye değmez medicine ve figen hanım hatta hilal ve selma hemşire çok iyiler :)

evet canım. bnim cocugum oldugu için rapor olmuyor.8 ay önce de düşük yaptım. şuan fsh nedeniyle olmuyor.figen hnımla görüştüm. muayene ettı. ay sonu tedaviye bşlıyouz. tek tereddütüm doktor ve hastane secimiydi.. umarım doğru karar vermişimdir. tedavi konusundaki bilgisi nasıl?

bunu okuyacak olan arkadaşlara bir nebzede olsa faydamız olur belki diye düşünerek yazmak istedim..anadolu yakasında şimdiki adı yüzyıl hastanesinde gecen ay ılk tup bebek transferim gerceklesti 2 tane orta kalitede embryo transferi yapıldı.doktorum olan figen sungar hanımla cıktığımız bu yolda en baştan beri doktoruma cok güvendim ilgisi ve canayakın tavrıyla beni cok etkiledi..bana ve aileme uğur getirdi ılk denemede pozitif sonuç aldık önce allah sonra doktoruma cok güvendim..ve şimdi bi kızım olursa adı hazır doktorumuzun adını koyacağız inşallah...bu arada sunuda ekleyeyim ablamda figen hanımın hastasıydı yıllardır cesitli merkezlerde 4 defa tüp bebek denedi en son figen hanımla tanıştık ve 5.denemesini onunla yaptık ve sürprizzz 21 günlük bi kızı var şimdilerde..dedimya bizim uğurlu elimiz meleğimiz sevgili doktorumuz umarım bizim gibi evlat hasreti ceken herkes yasar bu güzel duyguyu..ve tabiki bu yola kiminle cıktığınızda fazlasıyla mühim...

Back
X