ozsemge Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 3 0 16 İzmir 5 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozsemge #1 Merhaba 6 aylikbebeğim icin cocuk doktoru araştırıyorum. Gevher hanımdan memnun kalanlar var midir?
Adatam Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 1.841 2 108 37 11 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozsemge #2 ozsemge .!.: Merhaba 6 aylikbebeğim icin cocuk doktoru araştırıyorum. Gevher hanımdan memnun kalanlar var midir? Genişletmek için tıkla... Merhaba biz Gencaslan ailesi olarak cok ama cok memnunuz . DİDİM de yaşıyoruz ama Gevher hnm Dr. Umuz. 2 çocuğundan onunla büyüyor ...sorun oldumu tel vs çok rahat konusabiliyoruz. Umarım size yardımcı olabilmisimdir
ozsemge .!.: Merhaba 6 aylikbebeğim icin cocuk doktoru araştırıyorum. Gevher hanımdan memnun kalanlar var midir? Genişletmek için tıkla... Merhaba biz Gencaslan ailesi olarak cok ama cok memnunuz . DİDİM de yaşıyoruz ama Gevher hnm Dr. Umuz. 2 çocuğundan onunla büyüyor ...sorun oldumu tel vs çok rahat konusabiliyoruz. Umarım size yardımcı olabilmisimdir