- 19 Şubat 2012
- 190
- 79
- 98
Canım ya ben biraz korkuyorum aslında benim tsh 2,5 gibiyken başlamadı doktorum çok gerek görmedi sanırım, ben neredeyse 3 aylıkken başladım ilaca. Ben de eutrox 25 alıyorum günde 1 adet. Acaba geç mi başladım ilaca? Acaba bebekleri etkiledi mi diye tedirgin oluyorum ara ara...Bizim değerler hep benzer sanirim .Benim de tsh 2, 8 cikti . Eutrox 25 mg ikiye bölüp iciyorum. Her ay baktiriyorum.İlac hemen dusuruyor 2
'nin altina.
Canim o ilac aninda etki yapiyor, hem 2,5 cok değil icini ferah tut ben de 2 ay civari basladim. Ama tpo denen seyi baktirmadim gerek var mi?Canım ya ben biraz korkuyorum aslında benim tsh 2,5 gibiyken başlamadı doktorum çok gerek görmedi sanırım, ben neredeyse 3 aylıkken başladım ilaca. Ben de eutrox 25 alıyorum günde 1 adet. Acaba geç mi başladım ilaca? Acaba bebekleri etkiledi mi diye tedirgin oluyorum ara ara...
Ben yaptirmadim ikizlerde guvenilirlik cok cok azmis. Kafami karistirmadim.Ikiz anneleri bi bakar mısınız?? Bebislerimin ense kalınlıkları normal olduğu için ikili taramaya gerek duymadılar sizce yapılsa daha mi iyi olur??
Canım içim rahatlıyor böyle duydukça, sen de için ferah tut,anti tpo varsa da zaten bu ilaçtan başlardı doktorun... benim iyot eksikliğim vardı vücutta, zannederim doktor oradan şüphelendi dilersen baktır, ama için rahat olsun doktorun şüphelenseydi isterdiCanim o ilac aninda etki yapiyor, hem 2,5 cok değil icini ferah tut ben de 2 ay civari basladim. Ama tpo denen seyi baktirmadim gerek var mi?
Ya ben de nette çok araştırdım yanıltıcı oluyor biliyorum, ama doktorum yapalım dedi hayır diyemedim, sıkıntılı bir şey çıkmadı şükürler olsun, ense kalınlıkları bebeklerimin de normal çok şükürIkiz anneleri bi bakar mısınız?? Bebislerimin ense kalınlıkları normal olduğu için ikili taramaya gerek duymadılar sizce yapılsa daha mi iyi olur??
Evet canım benim de üst sınırdan yukarıda çıkmıştı. 50 civarıydı. 2 tane düşüğüm vardı da acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşünmüştüm. Aşılamam tutarsa ben de endokrine gitmeyi düşünüyorum ki zaten göğşen hoca git dedi. Benim de tsh ve t3 ler normaldi. Her ihtimale karşı gitmeyi düşünüyorum.Canım anti TPO dediğin haşimatoyu belirten değer sanırım değil mi? 798 gibi çok yüksek çıktı, ama TSH ımı etkilememiş doktorun dediğine göre
Bana zaten eutrox diye bir ilac basladi. Ben bir daha gideyim en iyisi. Sen de her ay baktir.Canım içim rahatlıyor böyle duydukça, sen de için ferah tut,anti tpo varsa da zaten bu ilaçtan başlardı doktorun... benim iyot eksikliğim vardı vücutta, zannederim doktor oradan şüphelendi dilersen baktır, ama için rahat olsun doktorun şüphelenseydi isterdi
Tsk ederim arkadaşımYa ben de nette çok araştırdım yanıltıcı oluyor biliyorum, ama doktorum yapalım dedi hayır diyemedim, sıkıntılı bir şey çıkmadı şükürler olsun, ense kalınlıkları bebeklerimin de normal çok şükür
Tsk ederim arkadaşımBen yaptirmadim ikizlerde guvenilirlik cok cok azmis. Kafami karistirmadim.
Aynen canım her ay baktıracağım tsh ıma artık...Bana zaten eutrox diye bir ilac basladi. Ben bir daha gideyim en iyisi. Sen de her ay baktir.
Canım inşallah bebişine kavuşursun bu defa... Acaba kan pıhtılaşmasına bakıldı mı sende?Evet canım benim de üst sınırdan yukarıda çıkmıştı. 50 civarıydı. 2 tane düşüğüm vardı da acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşünmüştüm. Aşılamam tutarsa ben de endokrine gitmeyi düşünüyorum ki zaten göğşen hoca git dedi. Benim de tsh ve t3 ler normaldi. Her ihtimale karşı gitmeyi düşünüyorum.
bakıldı canım onda da hiç bir şey çıkmadı. tamamen sebepsiz benim.Canım inşallah bebişine kavuşursun bu defa... Acaba kan pıhtılaşmasına bakıldı mı sende?
ben ikili ve üçlü tarama yaptırmazdı. özellikle ikiz bebeklerde yanlış sonuç çıkabiliyor diye biliyorum. Hatta tek bebek bile olsa onda da yaptırmazdım. Etrafımda çok arkadaşım var yaptırmayan. gebelikte stres ve sıkıntıdan başka bir şey değilIkiz anneleri bi bakar mısınız?? Bebislerimin ense kalınlıkları normal olduğu için ikili taramaya gerek duymadılar sizce yapılsa daha mi iyi olur??
Maşallah ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Kaç haftalıklar şimdi? Bir de Göğşen hocaya mı devam edeceksiniz gebelik takibi için?Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm . Minik kalp atışları hala kulaklarımda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Biz gibi olanlarında kucaklarimiza alabilmeli sağlıkla nasip etsin insallah
Allah razı olsun. 6 hafta 5 günlük dedi. Yani bir süre daha gidicem sanirim ama sonra başka bir hastanede devam ederim insallah . Biraz maddi yönden sıkıntı olacakMaşallah ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Kaç haftalıklar şimdi? Bir de Göğşen hocaya mı devam edeceksiniz gebelik takibi için?
Fatmacik hayırlı olsun canım kalp atışını duydun demek..hersey güzel gidiyo inşallah devamı gelir canım nasılsın mide bulantin var mi? Bende özele devam etmiyorum artık devlete başladım ankara hastanesine şansımı denedim ve çok memnun kaldım ayrı ayrı ilgileniyor aklında bulunsun yakındaysan eğerAllah razı olsun. 6 hafta 5 günlük dedi. Yani bir süre daha gidicem sanirim ama sonra başka bir hastanede devam ederim insallah . Biraz maddi yönden sıkıntı olacak
ben ikili ve üçlü tarama yaptırmazdı. özellikle ikiz bebeklerde yanlış sonuç çıkabiliyor diye biliyorum. Hatta tek bebek bile olsa onda da yaptırmazdım. Etrafımda çok arkadaşım var yaptırmayan. gebelikte stres ve sıkıntıdan başka bir şey değil
Evet arkadaşım iki ayri hastaneye gittim ikiside yapmama gerek olmadığını söyledi ikiside ense kalınlığına bakıp normal şuan dediler.. haklisin belkide gereksiz stres olurdu bizim icinben ikili ve üçlü tarama yaptırmazdı. özellikle ikiz bebeklerde yanlış sonuç çıkabiliyor diye biliyorum. Hatta tek bebek bile olsa onda da yaptırmazdım. Etrafımda çok arkadaşım var yaptırmayan. gebelikte stres ve sıkıntıdan başka bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?