- 6 Mayıs 2017
- 154
- 50
- 28
Bana 23.30 da yap dediler sana kim dedi Özlem hanım mıceymi saati bir de sen hesaplar misib, kendi hemsirem yoktu tedirgin oldum. 34. saat bugun 23.00 mu oluyor? Pazartesi gunu yumyrta toplama var . 8.30 da gel dediler.
Bana 9 da gel dediler onlar hesaplıyor saatini merak etmeBana 23.30 da yap dediler sana kim dedi Özlem hanım mı
Ozlem hanim izinliydi, baska hemsire soyledi.Bana 23.30 da yap dediler sana kim dedi Özlem hanım mı
Olsun onlar bilir doktor söylüyordurOzlem hanim izinliydi, baska hemsire soyledi.
Evethastane nasıl kızlar yine kalabalikmi
Bizde de oldu merak etme kaç yumurta varKizlar dun yumurta toplamam yapildi dun kanamam oldu biraz. Bugun hala kahverengi lekenlenmeler oluyor. Sorun olur mu? Persembe transferim var insallah.
Ceymi transfere kadar kanaman oldu mu?Bizde de oldu merak etme kaç yumurta var
Evet az azCeymi transfere kadar kanaman oldu mu?
Evet yazdılar canım her ilaç bilinerek veriliyor merak etme3 tane döllenmiş. Monodox antibiyotik yazdilar mi? Antibiyotigin bir zarari olur mu transferden sonra?
Mini tüp nedirMerhaba arkadaslar..Benim genelde tek yada en fazla 2 yumoşum oluyor.Gögsen bey benim gibi hastalara mini tüp yapıyrmu? Gecen ay istabulda tek yumurta gelisti opu yapildı ama kalitesiz çıkti..İstnbul uzak ve Ankarada dr arayısindayım..
Mini tüp az ilacla yumurta büyütme..yüksek ilac dozuyla yuurtalar kalitesizlesiyor bende..Mini tüp nedir
Fsh normal ama amh düşük göğüşen hocada tedavi oluyorum tup bebek icin adetimle birlikte iğnelere başliycam hayırlisi bklmArkadaslar Göğsen ya da Hulusi bey erken menopoz hastalarına bakiyormu? Giden oldumu hiç? Fsh yüksek amh düşükken bi yardimci olun lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?