Dr.gül biteker hakkında bilgisi olan..

günaydın...opuyorumnanaktan
bugün doktora gideceğiz bakalım anestezi hakkında ne diyecek?
çocuğun gelişimi normalse hiç endişelenme canım.
anne olmak ne zor değil mi?
kadın olmak ayrıca!!!

günaydın:) hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda istediğin gibi gidecektir...
evet yaa çok zormuş yeni yeni anlıyorum:)

gittik bugün doktora ve de gün aldık 10 ağustosa kısmetse.
sipinal anestezi yapmışlar geçenlerde ve çok iyi geçmiş.
destekledi beni bu konuda gül hanım...

selam canım cumartesi gecesi girdim
doğuma...
erken girdim doğuma naormalde salı girecektim.
çok iş yaptım sıcakta suyum geldi ve kanamam oldu.
sezeryana girdim ısrarla yine de!
sanırım doğru karar vermişim çünkü kordon boynuna dolanmış çocuğun..
ilk günlr zor htareket ettim ama şimdi çok şükür iyiyim darısı senin başına inşallah.
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelek?

geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün genel aneteziylemi sezeryan oldun, benim iyi çok şükür 7. ayımıza girdik:)

amin canım teşekkürler...
genel anestezi oldum.
doğum başlamıştı gününden erken olduğu için.
darısı senin başına sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişini.
az kalmış senin de.
bu arada mutlu bayramlar diliyorum...opuyorumnanaktan

Merhaba ben de Ortaca'ya yeni taşındım.Gül Hanıma bir kez muayene oldum ilgisinden ve olumlu tavrından çok memnun kaldım.Fakat ben normal doğum yapmak istiyorum beni gereksiz yere sezeryana yönlendirmeyeceğine güvenmek istiyorum.Normal doğum yapmak istediğimi söylediğimde önce beni "çok güzel" diye onayladı ama sonradan bebek iri gibi çatın dar gibi falan deyince içime bir kuşku düştü.Acaba sezeryana yönlendirmeye mi çalışıyor diye 34. haftamdayım artık doktor değiştirmek istemiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.Gül hanımın normal doğum yaptırdığı hastalar tanıyor musunuz, memnun kalmışlar mı?Beni bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum.

senemciğim ben kendim ısrar etmiştim sezeryan için hatta açılmam da olmuştu kızmış ameliyata girerken normal istemediğim için...
normal doğum yapanlarla da karşılaşmıştım gül hanıma gelenlerden bence güven doktoruna çünkü ben çok doktor değiştirdim acil durumlarda yakın olması daha iyi.a.s

Çok teşekkürler cevabınız içimi çok rahatlattı. Ben de çok doktor değiştirdim ve artık değiştirmek istemiyorum.Gül Hanım'a gitmeye devam edeceğim.

Çok teşekkürler cevabınız içimi çok rahatlattı. Ben de çok doktor değiştirdim ve artık değiştirmek istemiyorum.Gül Hanım'a gitmeye devam edeceğim.
yardım edebildiğime sevindim.
gerçekten çok doktor değiştirmek sinir bozucu oluyor.
kaç aylık bebek?
Allah sağlıklı almayı nasip etsin kucağına canım..

yardım edebildiğime sevindim.
gerçekten çok doktor değiştirmek sinir bozucu oluyor.
kaç aylık bebek?
Allah sağlıklı almayı nasip etsin kucağına canım..

Çok sağ ol inşallah sağlıklı bir şekilde doğar.Bebek 35 haftalık oldu. Bugün doktor kontrolümüz vardı doğum tercihlermi Gül Hanım'a bldirdim hepsine teker teker yanıt verdi çok ilgiliydi.Memnun kaldım ve kararımı kesinleştirdim. :)

gül hnm çok çok iyi bir doktor ortacada diye çok şanslısınız... normal doğumada sıcak bakan ve teşvik eden biri inşallah herşeyin yolunda giderde normal yaparsın bebek iri demiş kaç kilo acaba??

çok az kalmış ben de senin gibi konuştuktan sonra çok rahatlamıştım.
hayırlısı olsun de ben spinal anestezi istiyordum doğum ani oldu genel anesteziye girdim.boshayallersmileor canım
nidacığım senin ne kadar kaldı doğuma?
nasıl gidiyor canım?

Son düzenleme:
gül hnm çok çok iyi bir doktor ortacada diye çok şanslısınız... normal doğumada sıcak bakan ve teşvik eden biri inşallah herşeyin yolunda giderde normal yaparsın bebek iri demiş kaç kilo acaba??

Evet gerçekten iyi biri.Bebek 3 kg imiş 35. haftadayız.Ultrason tahminleri tam çıkıyor mu bilmiyorum.

doğumda bile 3400e gül hnm iri bebek diyo senin daha 5 haftan var hayda hayda iri der:)) maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…