merhabalar,öncelikle özel mesaj atamıyorum.özel mesajlar geliyor fakat cevap veremiyorum bilginize

50 msj limitini doldurduktan sonra ancak atabilirim. evet hakan beye ben ameliyat oldum.bu gün 20.günüm benim ameliyatım tamamen sağlık amaçlıydı,sol tarafta daralma vardı.ve etlerde büyüme vardı.hem kemik alındı sol taraftan,genişletildi.ve etlerde küçültüldü.Hakan bey sağolsun burnumun ucunuda hafif kaldırmış :) fakat ameliyat olduğum belli bile olmuyor,çok doğal çünkü.şimdi çok çok rahat değilim.onu ifade etmek istiyorum.çünkü burnumun içinde kabuk ve iyileşmek üzere olan yaralar var ve burnum şiş.ama bu haliyle bile rahat nefes alabiliyorum.sırt üstü yatabiliyorum en azından.en az iki ay geçmesi lazım,şişliklerin inip yaraların iyileşmesi için.burun şeklinin oturması için,en az 6 ay geçmesi gerekiyor.Hakan bey alanında uzman ve iyi bir doktor.bu benim 3.ameliyatımdı.daha öncekiler başarısız olmuş hatta eskisinden daha kötü olmuştu.hiç nefes alamıyordum.Hakan bey sorunlu olmama rağmen,çoğu doktorun ben bu ameliyatı yapamam,riskli dediği ameliyatımı yaptı.Maltepe bölge hastanesinde oldum ben ameliyatımı.şimdilik tavsiye edebilirim.ileride ne olurum Allah bilir.Hiç bir zaman Allah yapısı gibi olmaz,bunu biliyorsunuz.mutlaka kafanıza takacağınız ufak tefek şeyler olacaktır.benimde var.ama asla kusursuz olmaz bunu da bilin.sorularınızı forumdan yazarsanız cevap verebilirim.