Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok siz.nerleisinz muayane oldunuz mu bende kendisine karar verdim ama kisa doğru düşünüyorum.siz sikauetnz hakkında bildklernz nelerMerhaba bende hakan cepniye burun ameliyati yaptirmak istiyorum siz yaptirdinizmi acaba?
Ben bu kisa düşünüyorum canim yazin zor olur diye senin burnunun resimnu atsana benimki buyyukk düşük kemerli sana yapmis olduğu burnu ve eski halini atar misin cnm farka bakmak isterimBen hollandada kaliyorum yaz tatildinde yaptirmayi dusuniyorum sikayetim estetik yane burunum buyuk ve kemerli dis gorunusu. Ben hakan beyle baya maillestim resim yollamistim benim icin bir calisma yapmisti gayet hosuma gitti yane ben kararimmi kesinlestirdim diyebilirim insallah 8ci ayda biletimi alayim direk randevu almayi dusuniyorum hakan bey bana mailleriyle cok ilgili geldi sen benden once yaptircaksan lutfen kontakta kalalim:)
Oralara gidemem uzak imkan yok ücret konusunda pahali gönül ister bekir sivriye olmak.amaHemen Karar verme Ozan Balik, Emre İlhan, Yusuf Can gibi değerli hocalar da var onlara bir sor, iyice analiz et ondan sonra kararını ver
Bana da ayniini yapti ama yorumlari okudum korktum sizin nasip bir burnuzuzjnz var resmnu atarmsnz istsrsenz ozelden ve calismasina bakabilrmym ne zaman düşünüyorsun amelyyiMerhaba ben de Hakan Beye ameliyat olmak istiyorum kendisiyle görüştüm bana da bilgisayar üzerinden nasıl bir sonuç çıkacağına dair bir çalışma yaptı. Ama tabi ki aynısı olur mu olmaz mı korkusu var.
Canım bana da herkes hiç ihtiyacın yok diyordu burnumun ucu kalkıktı ameliyat öncesinde de hafif kemeri vardı ve ucu kanatları burun sırtı büyüktü biraz normalde bşey belli olmuyodu ama fotoğraflarda korkunç çıkıyodu açıkçası ameliyatımı oldum kemerim törpülendi ucu küçüldü gören herkes evt burnun ufalmış ve estetik olduğu hiç belli olmuyor diyor yani diyeceğim bana da ihtiyacın yok deniyordu ama en ufak değişiklik bile farkediliyor yüzüme daha uyan bir burnum oldu şişliklerim indikçe de güzelleşecek inşallahYaptığı çalışmanın bende fotoğrafı yok muayenehesinde göstermişti telefonumdan çekmemişim :/ burnum aslında çok büyük değil hatta etrafımdaki herkes de olma diyor. Ufak bir kemeri var beni rahatsız eden. O yüzden yazın olmak istiyorum. Doktor bey yandan burunumu azıcık kısaltacağını o yüzden ön kısmını değiştireceğini söyledi. Özellikle önden görünüşü şu an iyi burun ucum oldukça havada. Onu iyice kaldırmasından korkuyorum :/ bir de bir çok yazı okudum kalın deride ameliyatın zor olduğuna dair herhangi bir şey söylemedi bu konuda ben de sormayı unutmuşum :/
Kime oldun canom hangi doktor daha iyi sencrCanım bana da herkes hiç ihtiyacın yok diyordu burnumun ucu kalkıktı ameliyat öncesinde de hafif kemeri vardı ve ucu kanatları burun sırtı büyüktü biraz normalde bşey belli olmuyodu ama fotoğraflarda korkunç çıkıyodu açıkçası ameliyatımı oldum kemerim törpülendi ucu küçüldü gören herkes evt burnun ufalmış ve estetik olduğu hiç belli olmuyor diyor yani diyeceğim bana da ihtiyacın yok deniyordu ama en ufak değişiklik bile farkediliyor yüzüme daha uyan bir burnum oldu şişliklerim indikçe de güzelleşecek inşallah