Dr hakan cepni hakkinda bilgiler

Canım bana da herkes hiç ihtiyacın yok diyordu burnumun ucu kalkıktı ameliyat öncesinde de hafif kemeri vardı ve ucu kanatları burun sırtı büyüktü biraz normalde bşey belli olmuyodu ama fotoğraflarda korkunç çıkıyodu açıkçası ameliyatımı oldum kemerim törpülendi ucu küçüldü gören herkes evt burnun ufalmış ve estetik olduğu hiç belli olmuyor diyor yani diyeceğim bana da ihtiyacın yok deniyordu ama en ufak değişiklik bile farkediliyor yüzüme daha uyan bir burnum oldu şişliklerim indikçe de güzelleşecek inşallah
Ben de aynı şekilde değişiklik olacağını düşünüyorum ama şu anda da anormal bir durym olmadığından ya daha kötüsü olursa korkuyorummmm işte bu yüzden de doktor önemlii

Ben de aynı şekilde
Canım bana da herkes hiç ihtiyacın yok diyordu burnumun ucu kalkıktı ameliyat öncesinde de hafif kemeri vardı ve ucu kanatları burun sırtı büyüktü biraz normalde bşey belli olmuyodu ama fotoğraflarda korkunç çıkıyodu açıkçası ameliyatımı oldum kemerim törpülendi ucu küçüldü gören herkes evt burnun ufalmış ve estetik olduğu hiç belli olmuyor diyor yani diyeceğim bana da ihtiyacın yok deniyordu ama en ufak değişiklik bile farkediliyor yüzüme daha uyan bir burnum oldu şişliklerim indikçe de güzelleşecek inşallah
Sizin doktorunuz kimdii

Ben kemal ekberoğluna ameliyat oldum kızlar ve kimse anlamıyor bşey :)) daha bir ay olmadı bakalım şişlikler yavaş yavaş indikçe nasıl olacak ama şu anda düzgün zaten ödemler gttikçe daha da güzel olacak inşallah estetik burun estetiği daha doğrusu şans işi biraz da

Görüştüm ama ben bir iki burna baktim kotu yapsa kotu yaptim der mi demez buradaki yorumlar geneli olumsuz karasizm

Nasıl kullanacağımı bilmiyorum :/ Konyadayım. Çok büyük değil daha önce size yazmıştım zaten

Back
X