Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende Hakan Beye gitmeye başladım ilk izlenim iyiydi ama başka giden arkadaşlar varsa bilgi verirse çok sevinirim
bende mearak ediyorum acaba devam ettinzmi hakan beye.nasıl biri
canım benim doğumuma hakan bey girdi. hamileyken kendisi istanbulda olduğu için çok sık aralıklarla gittim ben bursada oturuyorum. iyikide hakan beyi tercih etmişim hiçbir sorun yaşamadım ne doğum sırasında ne de doğumdan sonra .. merak ettiğin bişey olursa sor ben çok memnun kaldım kendisinden onun için bursa dan istanbula gittim doğuma
teşekkür ederim.bende polikistik over var.kaç taane doktor değiştirdim.bana tam olarak bi açıklama yapmıyolar.geçiştiriyolar.bebek istiyorum bende ama olmuyo.beni tam olarak tatmin eden bi doktor bulamadım.sağlıkocağındaki doktor hakan beyi önerdi kendiside gidiyomuş.
Aynı hastanede (delta hospital) başka bir dr.a gidiyordum. Aşırı ilgisiz, agresif ve iletişim yönü sıfır bir başka dr.a gidiyordum. Ancak kuzenimin 2 doğumunu birden 7 yıl aralıkla Hakan (Gürbüz) Bey'in yaptığını öğrenince hiç düşünmeden kendisine geçtim. Hatta 6. ayımda. Doğumuma 2 ayım var ama Hakan Bey şimdiden ne kadar ilgili, alakalı, her soruya cevap verebilen, insanın içini rahatlatan ve kendini güvende hissettiren bir dr. olduğunu gösterdi. İnşallah doğumumu da Hakan Bey yaptıracak. Gerçekten iç rahatlığıyla tavsiye edilecek bir dr.
Merhabalar bende deltada Hülya hocaya gidiyorum ama içime sinmeyen birşey var benimde 2 ayim kaldı diğer hocanın bakışı nasıl olur diye çekiniyor um ama bebeğim söz konusu sonuçta hakan beyi düşünüyorum bende sizin degistirdiginiz doktor kimdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçtiğimiz Temmuz ayında preklampsi sesbebiyle 27 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım ve oğlumu kaybettimYaklaşık 4-5 ay yüksek riskli gebelikler uzmanlık alanı olan bir doktor aradım. Bütün doktorların özgeçmişlerini hastanelerin teknik durumunu herşeyi araştırdım.
Sonuç olarak 2 doktor arasında kaldım. Biri Hakan Gürbüz bir taneside Medical Park hast. bir doktordu. İkisine de gittim. Medical Park'daki doktor beni konuşturmadı bile preklampsi dedim bir daha olmaz genelde ilk gebelikte oluyor dedi kestirdi attı. Odasından nasıl çıktım hatırlamıyorum bile.
Sonra Hakan bey'e gittim. Yaklaşık 40-45 dk. görüştük. Önce bana preklampsiyi anlattı,bundan sonrası için ne yapabiliriz tedavi nasıl olur,tekrar ne zaman hamile kalabilirim,tekrarlar mı gibi pek çok şeyi ben sormadan tek tek anlattı. Bundan sonrasında kesinlikle Hakan Bey'e gideceğim. Bence ön yargılı davranmayıp bir gidin görün kararınızı öyle verin. Hakan bey'in bilgi ve tecrübesi de çok iyi zaten öz geçmişini okuduğunuzda sizde anlayacaksınız.
Merhaba, Allah sabır versin başınız sağolsun.
Ben de ağır preeklampsi nedeniyle geçen Nisanda 24 haftalık ölü doğum yaptım maalesef. Şimdi yeniden hamileyim şükür.
Deli gibi doktor arayışındayım.
Siz Hakan Gürbüz'e devam ettiniz mi? Memnun kaldınız mı? Paylaşırsanız o kadar makbule geçer ki..