• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Şirinoğluna ameliyat olanlar

Dr hakan şirinoğlu…!!! uzak durulması gereken bir doktor..! Revizyon amaliyatları dahi başarılı değil ve asla hatayı kabul etmeyen biri..! Bizim bedenimizi kumaş parçası sanıyor acemi terzi gibi yamuk kesip biçiyor ben magdurum sizlerde mağdur olmayın sakın gitmeyin..!
Bana ulasir misiniz lutfen. Bende magdurum ve konusmak istiyorum sizinle.

Bana ulasir misiniz lutfen. Bende magdurum ve konusmak istiyorum sizinle

Bana ulasir misiniz lutfen. Bende magdurum ve konusmak istiyorum sizinle.
Ben pes ettim çünkü karsımızdaki insan empati yoksunu ne söylesek kabul etmiyor yoruldum ve adını dahi duymak istemiyorum
Bir gözüm diğerinden farklı burnum kabus kulağımın biri önde diğeri ise daha geride komedi gibi yada kabus 🥱

Ben pes ettim çünkü karsımızdaki insan empati yoksunu ne söylesek kabul etmiyor yoruldum ve adını dahi duymak istemiyorum
Bir gözüm diğerinden farklı burnum kabus kulağımın biri önde diğeri ise daha geride komedi gibi yada kabus 🥱
benim de oyle gozlerim cok kotu, ben dava acmaya hazirlaniyorum o yuzden lutfen ulasin. Bana ozel mesajdan ulasin rica ediyorum.

Sizin bir yil doldumu? Kendisi surekli bir yil dolmali diyor. Gozunuz benim gibi mi merak ediyorum. Bir yil sonra hala esit degilse gercekten dedigi gibi butun destegi sagliyor mu. Allah askina bana bir ulasin. Sadece buraya yazip birakmak ve destek elinizi cekmeniz cok uzucu. Keske hic yazmasa idiniz cunku bir amaci ve hedefi yok. Insanlara sadece aman dikkat demekle olmuyor, anlatmaniz paylasmaniz, destek olmaniz da lazim eger gercekten iyi niyetli bir yaklasim icinde iseniz. Bizim gibi bir cok magdur var. Cimere sikayet ettiniz mi mesela? Sadece hocaya dil dokup, sizi sindirmesi sonucu sinmissiniz ama en azindan destek olun benim gibi cekenlere. Canimizi sokakda mi bulduk, bize istediklerini yapip yanlarina kar mi kalsin?

Back
X