Arzu_C Aromaterapi uzmani arzu_cosar_ Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 652 284 323 36 Belçika 28 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Arzu_C #1 Merhaba hanimlar, Yakin zamanda burnumdan ameliyat olmak istiyorum. Burnumda kemer var ve biraz kuculse iyi olur. Hakan soygur e ameliyat olmak istiyorum. Bu Dr a ameliyat olanlar lutfen tecrubelerini benimle paylasabilirler mi? Simdiden tesekkurler.
Merhaba hanimlar, Yakin zamanda burnumdan ameliyat olmak istiyorum. Burnumda kemer var ve biraz kuculse iyi olur. Hakan soygur e ameliyat olmak istiyorum. Bu Dr a ameliyat olanlar lutfen tecrubelerini benimle paylasabilirler mi? Simdiden tesekkurler.
Arzu_C Aromaterapi uzmani arzu_cosar_ Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 652 284 323 36 Belçika 3 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Arzu_C #2 Hic kimse yok mu arkadaslar bana yardimci olabilecek. Hakan soygur e ameliyat olmus yada bir yakini ameliyat olan yada etraf ta duyan kimse yok mu :/
Hic kimse yok mu arkadaslar bana yardimci olabilecek. Hakan soygur e ameliyat olmus yada bir yakini ameliyat olan yada etraf ta duyan kimse yok mu :/
M Mavvviii Guru Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 418 80 298 İstanbul 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Arzu_C #3 Kime karar verdiniz ameliyat için???