DR.Hakan SOYGÜR Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar 30 yaşindayim bu yasima kadar kemerli bi burunla gezdim iyiki de daha önce olmamisim da böyle müthiş isinde usta bi doktorla tanışmışım.
1- Görüp gorebiliceniz en samimi sıcak kanlı içten güler yüzlü kişiliktir kendisi
2- Hep korkuturlar insanlar yapma cok şişer cok acir morarir hele o tampon yok mu vs.. ben bu korkulari silip girdim ameliyata çünkü inanın amelyat öncesi gorusmelerinizde bu guveni Hakan hoca veriyo
3-Amelyat sonrasi kesinlikle agri hissetmiyorsunuz tampon alınırken bile hissetmedim düşünün. Bugun 8.gunumdu alçı alındı morluk şişlik hiç yok.
Kendinizi güvenli ellere birakmak istiyosaniz hiç düşünmeden gidip görüşün bence. Fiyat konusunda da özel hastanelerin ortalama bi fiyati vardir bilirsiniz arastirdiysaniz ama yapilan işin sonunda okadar memnun kalicaksiniz ki o parada hiç gozunuz olmicak.
Instagraminda oncesi sonrasini kendisi koymuyo çünkü inanin buna ihtiyaci yok siz kendiniz bi oncesi sonrasi yapar verirseniz koyar onun dışında kimseden izinsiz paylasmaz bence burda da nr kadar hassas düşünen bi adam olduğu tekrar anlaşılıyo. Pazar bantlarim alinacak benden oncesi sonrasi resmi gormek isteyenler instagramdan yollaya bilirim. S Sevveda
Sormak isteyeceginiz özel şeyler olursada sorabilirsiniz bütün kadinlar mutlu olalim güzel olalim Hakan Hoca sayesinde tekrar sonsuz teşekkürler kendisine

ne diyebilirim ki buradaki tüm yorumlara katılıyorum 2 hafta önce ameliyat oldum
Ağrı, sızı hiç olmadı .
Hakan hocam sadece beni değil ailemi bile sakinleştirmekle uğraşacak kadar özverili ve vicdanlı bir insanmış bunu fark ettim
Dürüst, disiplinli, özenli ve becerikli bir cerrah
Morluk konusunda herhangi bir doktorun daha az ya da daha çok yapacağına inanmıyorum şahsen , tamamen kendi cilt tipimizle ilgili bir durum ki bende morluk şişlik oldu iki gün sonra geçti abartılacak ya da kalıcı bir durum değil doktorunuzu seçerken morarmadı şişmedi diyenlere göre değil uzun vadede rahat nefes alıyorum şekilden memnunum diyenlere göre seçmelisiniz kanımca . Kaldı ki bizde kemerli burun genetiktir babamla birlikte ameliyat olmak istemiştik ama Hakan hoca , babama sizin cildiniz rinoplasti için uygun değil ben yapmam diyerek onu reddetti , hala babam görüşmeye gittiğimizde bendeki sonucu görüp hocanın ağzını arıyor hoca reddetmeye devam ediyor
Evet yeni üye oldum çünkü can hıraş ankarada burnumu kime yaptırsam diye ararken buraya girip deli gibi asistanlarına yorum yazdıran hocalara gitmiştim neyse ki onlara ameliyat olmamışım 1 kişiyim 1 burnum var instagramdan aynı adlı ( loco_hontas) hesaba mesaj atarsanız size fotoğrafını atarım seve seve çünkü burdaki bilgi ve reklam kirliliğinden ortalık çirkin burunlu plastik insanlarla dolmuş gibi geliyor . Hocanın kendi instagramında da en iyi yaptıklarını paylaştığını sanmıyorum ( çünkü ben yokum orda )
Çok uzattım günlüğe döndü burası , hiç değilse gidip görüşmelisiniz ben 3 yıldır araştırıyordum instagramda hiç tanımadığım bir adamın burnunu yaptırdığını bantlı fotoğrafından fark ettim bantlı görmesem anlayamazdım, doktorunu sordum , Hakan hocayı öylece buldum . Burnum şiş ve ben çok mutluyum .

Back
X