DR HAKAN SOYGÜR HOCAMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

Bulutylz23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2
1
1
Merhabalar Ben de burnumda ki kemerden dolayı çok rahatsızdım.Yıllardır ameliyat olmayı düşündüm ama bir türlü cesaret edemedim.Sonunda cesaretimi kırıp dr.Hakan Hocayla görüşmeye gittim.Öyle içten, samimi ve güler yüzle karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi :) bütün korkularım ve gerginliğim bir anda kayboldu. İyi ki gitmişim, iyi ki tanımışım.Yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum hiç bir sıkıntı ve problem yaşamadım.(Doktorum sihirli elleriyle, sihirli dokunuşlar yaparak çok güzel bir burun yapmış:) ) Ameliyattan sonrası hiç ağrım olmadı. Şişlik ve morarmaları da hafif atlattım. Bütün bunların yanında, en sevindiğim noktalardan biri ise kimsenin burun ameliyatı olduğumu anlamaması oldu. O kadar doğal oldu ki :) Burnundan memnun olmayan sıkıntısı olan herkese Hakan Hocamı tavsiye ederim inanın hiç pişman olmayacaksınız dünya tatlısı insan tekrar çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi sunuyorum. Aslında sizi anlatmaya kelimeler yetmez ama kısaca... iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım ,iyi ki ameliyat olmuşum...

Merhabalar Ben de burnumda ki kemerden dolayı çok rahatsızdım.Yıllardır ameliyat olmayı düşündüm ama bir türlü cesaret edemedim.Sonunda cesaretimi kırıp dr.Hakan Hocayla görüşmeye gittim.Öyle içten, samimi ve güler yüzle karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi :) bütün korkularım ve gerginliğim bir anda kayboldu. İyi ki gitmişim, iyi ki tanımışım.Yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum hiç bir sıkıntı ve problem yaşamadım.(Doktorum sihirli elleriyle, sihirli dokunuşlar yaparak çok güzel bir burun yapmış:) ) Ameliyattan sonrası hiç ağrım olmadı. Şişlik ve morarmaları da hafif atlattım. Bütün bunların yanında, en sevindiğim noktalardan biri ise kimsenin burun ameliyatı olduğumu anlamaması oldu. O kadar doğal oldu ki :) Burnundan memnun olmayan sıkıntısı olan herkese Hakan Hocamı tavsiye ederim inanın hiç pişman olmayacaksınız dünya tatlısı insan tekrar çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi sunuyorum. Aslında sizi anlatmaya kelimeler yetmez ama kısaca... iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım ,iyi ki ameliyat olmuşum...
Çok reklam kokuyor

Merhaba ben de dun sabah Hakan beye amelıyat oldum. Çok profesyonel İlgili ve ıyı bır ınsan onu tanıyana kadar amelıyattan cok korkuyordum ancak şımdı ıyıkı amelııyat oldum dıyorum :) benım cok problemlı bır burnum yoktu sadece nefes alamıyordum ve ufak bı kemerim vardı ondan kurtulmak ıstedım dogal duz bır gorunumun yakısacagına karar verdık. Benım morarmam cok az oldu sıslıklerım vardı ıkı gundur buz uyguluyorum suan gayet ıyı durumdayım., alcının altından bıle burnumun cok ıyı durdugunu gorebılıyorum. Kendısıne cooook tesekkur ederım elıne emegıne sağlık !!!
burun1.webp burun 2.webp

Merhaba ben de dun sabah Hakan beye amelıyat oldum. Çok profesyonel İlgili ve ıyı bır ınsan onu tanıyana kadar amelıyattan cok korkuyordum ancak şımdı ıyıkı amelııyat oldum dıyorum :) benım cok problemlı bır burnum yoktu sadece nefes alamıyordum ve ufak bı kemerim vardı ondan kurtulmak ıstedım dogal duz bır gorunumun yakısacagına karar verdık. Benım morarmam cok az oldu sıslıklerım vardı ıkı gundur buz uyguluyorum suan gayet ıyı durumdayım., alcının altından bıle burnumun cok ıyı durdugunu gorebılıyorum. Kendısıne cooook tesekkur ederım elıne emegıne sağlık !!!
Eki Görüntüle 2019506 Eki Görüntüle 2019507
burnunuzun fotoğrafını gönderir misiniz?
ben hakan beyle görüşmeye gideceğim lakin bu instagramdan alınan fotoğrafları gorunce reklam diye düşünüp hep geri duruyorum.

Ben aslında yukarıda fotograf koymustum ama belkı tam beceremedıgım ıcın goremedınız. Hakan bey Ankarada alanında calısan en ıyı doktor oldugunu dusunuyorum. Kendi portfolyosunu gormeden bır doktora guvenıp amelıyat olmayı kımse ıstemez. Ama gercek su kı İnstagramda hastaları tarafından yazılan butun tesekkur mesajları kesınlıkle ıctenlıkle ve durustlukle yazılıyor. 1. Ay kontrolumde benı de mınnettar bır yazıyla gorebılırsınız :)

Ben aslında yukarıda fotograf koymustum ama belkı tam beceremedıgım ıcın goremedınız. Hakan bey Ankarada alanında calısan en ıyı doktor oldugunu dusunuyorum. Kendi portfolyosunu gormeden bır doktora guvenıp amelıyat olmayı kımse ıstemez. Ama gercek su kı İnstagramda hastaları tarafından yazılan butun tesekkur mesajları kesınlıkle ıctenlıkle ve durustlukle yazılıyor. 1. Ay kontrolumde benı de mınnettar bır yazıyla gorebılırsınız :)
Mesajla gonderseniz?
Ya da 1.ay kontrolü mesajınızda paylaşsanız fotoğrafınızı?
Çünkü dediğim gibi ankaradayım, instagramda takip ediyorum ama burada bir fotoğraf görmedim o yüzden tedirgin oluyorum reklam mı diye. Fotoğraf olmayınca inandırıcılık düşüyor.. Ağustosda görüşeceğim kendisiyle...

Mesajla gonderseniz?
Ya da 1.ay kontrolü mesajınızda paylaşsanız fotoğrafınızı?
Çünkü dediğim gibi ankaradayım, instagramda takip ediyorum ama burada bir fotoğraf görmedim o yüzden tedirgin oluyorum reklam mı diye. Fotoğraf olmayınca inandırıcılık düşüyor.. Ağustosda görüşeceğim kendisiyle...
siz bana özel mesaj atarak konusmayı baslatır mısınız ben sıtede yenıyım bır turlu sıze ozel mesaj atmayı beceremedım.

Herkese merhaba. Bu yazıyı hem çok değerli Hakan Hocam a teşekkür etmek hem de benim gibi bu konuda araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum. Yıllarca burnumdaki kemerden rahatsız olup ameliyat olmayı isteyip bir türlü cesaret edemezken, tesadüfen internette Dr Hakan Soygür hakkında yorumları okudum. Tamamen nasip diyorum ki, beni çeken birşey oldu ve ilk kez bu konuda bir doktorla görüşmeye gittim. Hakan hocam o kadar ilgili, güleryüzlü ve samimi davrandı, o kadar olabilecek ve olamayacak her konuda bilgilendirdi ki (görüştüğüm ilk doktor olduğu için)başka doktorlarla görüşüp kafamda soru işaretleri kalmamasını tavsiye etmesine rağmen ben bu yola kendisiyle çıkmaya karar vermiştim bile. Bu arada muayenemde nefes sorunum olduğunda ortaya çıktı 4 Temmuz'da ameliyatım gerçekleşti korkan arkadaşlara sesleniyorum ameliyatta hiçbirşey hissetmiyorsunuz, sonrasında 2.gün hafif şişme, sızlama ve morluk oluyor ama bir hafta olmadan hepsi geçiyor. çok şükür ameliyat öncesi ve sonrası çok rahat bir süreç geçirdim şimdi rahat nefes alıyorum, hiçkimsenin ameliyat olduğumu anlamadığı doğal bir burnum var. Hakan hocam ın ellerine, emeklerine, yüreğine sağlık diyorum ve sağlığı için hergün dua ediyorum. Hakan hocam bugüne kadar okuduğum yorumlardakilerden fazlası var eksiği yok diyebileceğim, kocaman yürekli, gözlerinin içi gülen, yanındayken kendinizi güvende ve huzurlu hissettiğiniz, hem mesleki alanda hemde insani açıdan çok güzel yetiştirilmiş harika bir insan. Hakan hocam iyiki varsınız, iyiki tanımışım sizi...

Back
X