Herkese merhaba. Bu yazıyı hem çok değerli Hakan Hocam a teşekkür etmek hem de benim gibi bu konuda araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum. Yıllardır burnumdaki kemerden dolayı ameliyat olmayı isteyip bir türlü cesaret edemezken, tesadüfen internette Dr Hakan Soygür hakkında yorumları okudum. Tamamen nasip diyorum ki, beni çeken birşey oldu ve ilk kez bu konuda bir doktorla görüşmeye gittim. Hakan hocam o kadar ilgili, güleryüzlü ve samimi davrandı, o kadar olabilecek ve olamayacak her konuda bilgilendirdi ki (bu konuda ilk görüştüğüm doktor olduğu için başka doktorlarla görüşüp kafamda soru işaretleri kalmamasını tavsiye etmesine rağmen) ben bu yola kendisiyle çıkmaya karar vermiştim bile. Bu arada muayenemde nefes sorunum olduğuda ortaya çıktı 4 Temmuz'da ameliyatım gerçekleşti korkan arkadaşlara sesleniyorum ameliyatta hiçbirşey hissetmiyorsunuz, sonrasında 2.gün hafif şişme, sızlama ve morluk oluyor ama bir hafta olmadan hepsi geçiyor. çok şükür ameliyat öncesi ve sonrası çok rahat bir süreç geçirdim şimdi rahat nefes alıyorum, hiçkimsenin ameliyat olduğumu anlamadığı doğal bir burnum var. Hakan hocam ın ellerine, emeklerine, yüreğine sağlık diyorum ve sağlığı için hergün dua ediyorum. Hakan hocam bugüne kadar okuduğum yorumlardakilerden fazlası var eksiği yok diyebileceğim, kocaman yürekli, gözlerinin içi gülen, yanındayken kendinizi güvende ve huzurlu hissettiğiniz, hem mesleki alanda hemde insani açıdan çok güzel yetiştirilmiş harika bir insan. Hakan hocam iyiki varsınız, iyiki tanımışım sizi...