Dr. Hakan Yenice hk görüş ve deneyimi olanlar bu başlığa yazar mısınız?

Gelinlikle ilgili yazdigim bi yoruma cvp yazmissin bu konuyla ilgili:) ordanda sureci anlattim. (Burayi sonra gördüğüm icin oraya yazmış bulundum) onuda okursun

Gelinlikle ilgili yazdigim bi yoruma cvp yazmissin bu konuyla ilgili:) ordanda sureci anlattim. (Burayi sonra gördüğüm icin oraya yazmış bulundum) onuda okursun

Ne kadar tesekkur etsem az. peki ben kavis vs istemıyorum. siz istediğinizi mi belirtmistiniZ bide hakan bey sisme morarma olucak dedi siZde olmamıs? korkuyorum biraz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 960999

Canim hakan yenicenin ameliyatindan
5 yil sonrakih yani burnumun simdiki hali...
Umarim yardimci olur

çok yardımcı oldu. birşey daha geldi aklıma. hiç tasarım çizim vs yapmış mıydı? 1/2 haftaya olucam sanırım. şimdi Hakan Bey' den telefon bekliyorum. çok heyecanlıyım. benim sinüzit konka ve estetik birlikte olucak. son şeklini alması ne kadar sürdü. ameliyattan sonraki 1-2 haftalık haliyle şu anki hali arasında çok fark oldu mu.

Ne kadar tesekkur etsem az. peki ben kavis vs istemıyorum. siz istediğinizi mi belirtmistiniZ bide hakan bey sisme morarma olucak dedi siZde olmamıs? korkuyorum biraz

Kavis ney? Anlamadim canim) bide sisme morarma oldu tabi ama geçici, 1, 2 haftaya geciyor sisme morarma kalmiyor. Iyilesiyor

Yok canim sadece burnumun resmini cekmisti. Cizim tasarım olmadi. Ama ben hakan beyden memnun kaldim kimse estetik oldugumu anlamiyor

Kavis dediğim kemer kısmının oyuk olması ben düZ istiyorm kendisine sorsam baska hastalarının fotolarını gosterır mi

Kavis dediğim kemer kısmının oyuk olması ben düZ istiyorm kendisine sorsam baska hastalarının fotolarını gosterır mi

Hiç konusu geçmemişti, tamamen doktora bıraktım ben, ama düz istiyorsan belirtmelisin senin istediğin gibi yapar
Benim tavsiyem oyuk olması:) daha hoş durur

Hakan bey hala Kadıköy şifa hastanesindemi?

Bu arada Hakan bey ilk abimi ameliyat etti
Sonra ben oldum, sonra yeğenim oldu, sonra dayımın kızı...

İnşallah memnun kalırsın sende canım

haftaya salı yada çarşamba olucam ameliyathanenin durumuna göre heyecan dorukta
Merhaba, bende hem devüasyon hem burnumda kemer olduğu için burun estetiği operasyonu geçireceğim. Ameliyatı Hakan Yenice'ye olmak istiyorum. Hem ameliyattan hem ameliyat sonrası süreçten çok korkuyorum. Hakan Bey ile ilgili de çok fazla yoruma rastlamadım. Siz ameliyatınızı oldunuz mu ? Memnun kaldınız mı ? Tavsiye edermisiniz ? Deneyiminizi paylaşırsanız, çok sevinirim.

Hakan Yenice'ye bırın estetiği yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi lütfennn ?

2008 yılında 6 ay arayla ilk ameliyatı sünizit ve polip(alerjik) ameliyatı 6 ay sonra da estetik ameliyatı oldum üst kısımda kemik çıkıntısı vardı. 7 yıl oldu hangi doktora gitsem burnun kötü olmuş diyor. Çünkü ne nefes alma problemimi çözdü ne de estetiği güzel yapabildi. Şimdi tekrardan doktor arıyorum. Ameliyat olduktan 6 ay sonra sonraki halini çekip önceki ve sonraki farkı gösterecekti, tartıştığımız için o bile çekemedi ki zaten kendisi de güzel yapamadığını farkında, 7 yıl oldu ama hala boncuk kadar şişlik var. Bu öyle basit bir ameliyat değil kızlar iyi düşünün.

Ameliyat sonrası bakınırken yeni gördüm. Dr. Hakan Yenice oğlumun 2 yıl önce genizeti, bademcik ameliyatını Kadıköy Şifa Hastanesi'nde yapmıştı. Allah razı olsun ameliyat sonrası çocuğum büyüdü, serpildi, horlaması geçti. Ben de geçen ay oğlumu kontrol için götürdüğümde burun estetiği sormuştum. Burnumun fotoğrafını çekti. Üstünde çalıştı. Bir cesaret 20 gün önce ameliyat oldum. Hiç korktuğum gibi değilmiş. Çok az morarma oldu. 2-3 gün sonra da geçti zaten. Şu an hafif şişlik olmasına rağmen çok güzel görünüyor. Kalkık, abartılı burunlardan değil. Tanımayan anlamıyor estetik olduğumu. Kendi burnum gibi çok doğal görünüyor. Tam netice 6 ayda belli oluyormuş. Biraz daha geçsin fotoğraf da paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…