Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu arkadaslar![]()
Gelinlikle ilgili yazdigim bi yoruma cvp yazmissin bu konuyla ilgili:) ordanda sureci anlattim. (Burayi sonra gördüğüm icin oraya yazmış bulundum) onuda okursun![]()
Eki Görüntüle 960999
Canim hakan yenicenin ameliyatindan
5 yil sonrakih yani burnumun simdiki hali...
Umarim yardimci olur![]()
Ne kadar tesekkur etsem az. peki ben kavis vs istemıyorum. siz istediğinizi mi belirtmistiniZ bide hakan bey sisme morarma olucak dedi siZde olmamıs? korkuyorum biraz
çok yardımcı oldu. birşey daha geldi aklıma. hiç tasarım çizim vs yapmış mıydı? 1/2 haftaya olucam sanırım. şimdi Hakan Bey' den telefon bekliyorum. çok heyecanlıyım. benim sinüzit konka ve estetik birlikte olucak. son şeklini alması ne kadar sürdü. ameliyattan sonraki 1-2 haftalık haliyle şu anki hali arasında çok fark oldu mu.
Kavis dediğim kemer kısmının oyuk olması ben düZ istiyorm kendisine sorsam baska hastalarının fotolarını gosterır mi
Bu arada Hakan bey ilk abimi ameliyat etti
Sonra ben oldum, sonra yeğenim oldu, sonra dayımın kızı...
İnşallah memnun kalırsın sende canım
Merhaba, bende hem devüasyon hem burnumda kemer olduğu için burun estetiği operasyonu geçireceğim. Ameliyatı Hakan Yenice'ye olmak istiyorum. Hem ameliyattan hem ameliyat sonrası süreçten çok korkuyorum. Hakan Bey ile ilgili de çok fazla yoruma rastlamadım. Siz ameliyatınızı oldunuz mu ? Memnun kaldınız mı ? Tavsiye edermisiniz ? Deneyiminizi paylaşırsanız, çok sevinirim.haftaya salı yada çarşamba olucam ameliyathanenin durumuna göre heyecan dorukta