Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cok guzel gecer ameliyatlariniz insallahMerhabalar belli oldu 5 aralık ameliyat günüm allahın izni ile![]()
Merhabalar 5 aralık ameliyat günümne zamandı? oldunuz mu?
YazarımAyyy @Hakiki38 mutlaka sonucu bize yaz :)
Yeniden tarih aldım ocak ayına nasipse@Hakiki38 ne durumdasın ? Ameliyat olacak mısın ?
Merhaba fiyat olarak ne dediler acaba toplamdaYeniden tarih aldım ocak ayına nasipse
Süper hadi hayırlısı :) 1 ay olacak neredeyse bende aranmayı bekliyorum :) Güzel haberler bekliyoruz senden :)Yeniden tarih aldım ocak ayına nasipse
Ocağın kaçında ameliyatınYeniden tarih aldım ocak ayına nasipse
Merhaba 13 ocakta ameliyat oldumOcağın kaçında ameliyatın![]()
Bir sorun çıkmadan ameliyat olmana sevindim. Nasılsın peki nasıl geçti? Sonucu tam anlayamazskn şuanda ama daha iyi hissediyor musun? Beni henüz aramadılar , beklemedeyimMerhaba 13 ocakta ameliyat oldum
kombine olmuştun di mi? Doktor nasıldı peki? Göğüslerimi kesin küçültmem gerek oda olmuşken göbeğimi de yaptırayım dedim. Şükür o dönemleri atlatmışsın, herkes ilk zor diyor ama sonra bütün acılara değdi diyor.Ameliyatim 9 saat sürdü 09.40da narkoz verildi 18.30 da cikmisim
Dehşet ağrı ve üşüme ile kendime geldim
ilk 3 gun cok kotu acikcasi bunu göze almalisinn sonrasi daha kolaylasiyor simdi daha iyim