- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılım ? Daha iyiyim 4 tane direnim vardı direnlerle taburcu olmak istermisin dediler hayır dedim son 1 direnim var muhtemelen oda cekilince taburcu olucamBir sorun çıkmadan ameliyat olmana sevindim. Nasılsın peki nasıl geçti? Sonucu tam anlayamazskn şuanda ama daha iyi hissediyor musun? Beni henüz aramadılar , beklemedeyim
Senin adına çok sevindim, benimde mecburi olmasa girmem de böyle yaşamak da şartları zorlaştırıyor. Oo süpersin daha güzel çabucak iyileşirsin inşallah. Sonra da darısı bana :) Ne kadar ödeme yaptın? Bu arada cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim.Nasılım ? Daha iyiyim 4 tane direnim vardı direnlerle taburcu olmak istermisin dediler hayır dedim son 1 direnim var muhtemelen oda cekilince taburcu olucam
Genel anlamda toparlamamı tavsiyemi soracak olursanız
Hayatinizdan 3 günü silip sabredecekseniz bu yola girin 3 günü gerçekten zor abartmıyorum
Ben uyanınca 4. Saatte yurudum tebrik ettiler herkes yapamiyor dediler bu bile moral oldu hastane doktor asistanlar genel olarak iyi seviyede
Ameliyattan 1 gün önce yatiş islemleri icin hastaneye gidip ödeme yapiyorsunuz evet ocak ayından önce ne fiyat aldiysaniz %100 zam gelmiş
Merhaba bende hikmet beye meme büyütme protez olacağım memnunmusunuz yaptığı işlemlerle ilgili hiç görsel yok instagramda siz memnun kaldınızmıAmeliyattan 1 gün önce yatiş islemleri icin hastaneye gidip ödeme yapiyorsunuz evet ocak ayından önce ne fiyat aldiysaniz %100 zam gelmiş
Bende yarın olacağım inşallah güzel geçer sizede geçmiş olsunMerhabalar genel olarak memnunum evet henuz 2.5 ay oldu daha net iyileşmedim hâla ödem ve şişkinligim var
Meraba gecmis olsun nasil gectiBende yarın olacağım inşallah güzel geçer sizede geçmiş olsun![]()
Merhaba bugün 6. Günüm bana kas altı 350 cc takıldı ameliyat sonrası 3 günüm yok diyebilirim çok zorlu ve ağrılı bir süreçti benim için 4. Gün taburcu oldum ben direnlerim o gün çıktı direnlerler eve gitmek isterseniz 1. Gün taburcu ediyorlar ama ben asla çıkamazdım olmak istiyorsanız çok açık söyleyeceğim birkez daha düşünün bu acı ve ağrılar normal bir süreç değil ben 3 doğum yapmış bir bayan olarak sezeryan ve normal doğum ikisinide yaptım böyle bir acı yaşamadımMeraba gecmis olsun nasil gecti
kardeşimde 1 saat önce çıktı ve çok fena ağrısı var sanırım hafifletecek bir şeyde yok bu süreci geçmiş olsun sizede teşekkür ederim![]()