Dr Hilal bayram

Elifyildiz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
28
4
1
35
Arkadaslar merhaba,
Kocaeli tip merkezinde dr hilal bayram a giden varsa yorumlarinizi yazarmisiniz ona gitmeyi dusunuyorum nasil bir doktor memnun kalan varmi

merhaba ben gidiyorum şuan 10 haftalık hamileyim

benim iki arkadaşım gitti onda doğum yaptılar çok memnunlar ben de gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok
anlaşmalı oldukları cihan hastanesinde sezaryan düşünüyorum siz gidiyor musunuz memnun muısunuz

merhaba ben gidiyorum şuan 10 haftalık hamileyim

benim iki arkadaşım gitti onda doğum yaptılar çok memnunlar ben de gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok
anlaşmalı oldukları cihan hastanesinde sezaryan düşünüyorum siz gidiyor musunuz memnun muısunuz

muayne ucretlerı falan ne kadar acaba ; ben bugun ılk defa konak hastanesınde erkan türköze gidicem ogleden snra

muayne ucretlerı falan ne kadar acaba ; ben bugun ılk defa konak hastanesınde erkan türköze gidicem ogleden snra

kocaeli tıpta 60 tl muayene ücreti
erkan beyin çok hastası var onu da biliyorum seveni çok ama ne biliyim ben sevemedim:) hiç muayene olmadım tabi yanıltmiyim yakınım olmuştu biraz laubali gelmişti bana salaş gibi

medikalde lütfiye hanım var asıl ona gitmek isterdim ama malum oranın fiyatları:hamarat:

Bende gitmiştim Dr. Hilal bayram denen bu kadına. Çocuğum olmuyor dediğimde; Allah herkesi çocukla taçlandıracak diye birşey yok, demişti bana. İnsanlık, müslümanlık hak getire yani. Çocuğu olana iyi muamele yapıyor herhalde. Hakkımı helal etmiyorum.

Back
X