dr hüseyin altun

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Kızlar bende kızım için doktor araştırıyorum zaman zaman yazıyorum buraya yunus emre hastanesinde dr hüseyin altuna ameliyat olan görüşen varmı

Mecburi değilse tavsiye etmiyorum ameliyatı çünkü burun esnekliğini kaybediyor eskisi kadar rahat olamıyorsunuz en kötü burun estetik burundan iyidir .naçizane bir tavsiye

Mecburi değilse tavsiye etmiyorum ameliyatı çünkü burun esnekliğini kaybediyor eskisi kadar rahat olamıyorsunuz en kötü burun estetik burundan iyidir .naçizane bir tavsiye
Teşk ederim canım evet haklısın hiç birşey allahımın verdiği gibi olmaz ama işte takmış kafaya kemerli burnu yaptırmak istiyor siz ameliyat oldunuzmu tecrübelimisiniz

Teşk ederim canım evet haklısın hiç birşey allahımın verdiği gibi olmaz ama işte takmış kafaya kemerli burnu yaptırmak istiyor siz ameliyat oldunuzmu tecrübelimisiniz
Evet bende oldum .benimde sadece et ve ufak çıkıntı vardı .iste bunlar için ameliyat oldum .ameliyattan sonra hayatımın şokunu yaşadım doktor tamamen kendi inisiyatifini kullanarak burnumu komple şeklini değiştir di bir yıldır psikolijim altüst ve psikatri ve psikolglara terapilere ameliyat parası verdim .çok çok zor hele de kötü hekimse çok iyi doktorların bile çok mutsuz hastası var.burda amelita olup kemerli burnu özleyen bile var bence sadece kemer için olacaksa kapalı teknikle iyi bir hekime olsun yoksa olmasın .Aynen katılıyorum Allahin verdiği başka lütfenkızınıza mani olun ben ameliyattan kaçmak istedim annem izin vermedi şimdi yaşadıklarımı görüyor bin pişman inşaallah benim yaşadıklarımı yasamaz kimse ...

kızlar doktorların revizyon oranı %5-10 oluyor genelde demekki %90ı bu ameliyattan mutlu ayrılıyor. bende burnumdan çok mutlu değlim gerçekten anlıyorum dediğini ama burnunu yaptırıp hayatı değişen kendine güveni gelen çok insan gördüm kimseye mutlaka ol demem ama olma da diyemem ben çünkü iyi sonuçlanablir yüzünün ortasında duran bişeydn mutsuz olmak kafayı takmak çok kötü bişey

kızlar doktorların revizyon oranı %5-10 oluyor genelde demekki %90ı bu ameliyattan mutlu ayrılıyor. bende burnumdan çok mutlu değlim gerçekten anlıyorum dediğini ama burnunu yaptırıp hayatı değişen kendine güveni gelen çok insan gördüm kimseye mutlaka ol demem ama olma da diyemem ben çünkü iyi sonuçlanablir yüzünün ortasında duran bişeydn mutsuz olmak kafayı takmak çok kötü bişey
Evet bende diyorum riskli ameliyatlar öyle oldum bitti olmuyor eğer çok istiyorsa olsun ama iyi hir hekime ne istediğini bilerek .çünkü hiç bir şeyin garantisi yokkim bilir ne olucak insanlar burnunu düzeltmek kac kez ameliyat oluyor 5 olan bile var o yüzden bin düşünüp bir adım atmak lazim

Hüseyin Altun bey i hiç tavsiye etmiyorum beni mahveti herkese aynı burnu yapıyo.benim yzumey dahi bakmadan bir burun yapmis ve burun yanlarımi oymuş .burnumun ucu ve bir sürü yerinde yamukluklar var. küçücük ve kısa ben uzun yüzlü biriyim. Ve beni Instagram'da engelledi. Burdan ona gidecekleri uyarayim.

Ve insan bir kere ozur diler benim halimi sorar. Ama yok insanlik bile yokmus. Amaci kesip bicip birakmak Allah'a havale ediyorum onu anyn zamanda .bu dünyada da hesabini verecek. Dava sikayet ne isterde. Bu isi düzgün yapacaksan yap yoksa birak. Ne olur kimse estetik olmasın kendi burunlarınız kötü estetikli burundan kat kat guzel. Ben simdi eski burnumu mumla arıyorum.

Bende huseyın Altun’a amelıyat olmak ıstıyorum gerçekten çok mu kötü oldu burnunuz

Back
X