Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eger gidiyorsanız bana bilgi verırmısınız?? memnun kaldınızmı?
Bende hüseyin arik ve Mehmet ozturkmen arasinda cok gittim geldim . Mehmet beye randevu aldim bakalim hayirlisi
Ben Çamlıca Medicana sibel açıkalına gidiyordum. Çok memnundum. Hüseyin beye gidenlerle de sohbet ediyorduk. Onlar da memnundular ama ben sibel hanımı gerçekten tavsiye ederim
cnm sibel hanımı duydumkomsum da ona gidecek inş.hayırlı olur..doğumu orada mı yaptınız??
Kontrollere sibel hanıma gittim ama Medicanada doğum çok pahalı olduğu için doğumu atlas hastanesinde yaptım. Bir akrabamızın iki doğumunu da sibel hanım yaptırmıştı. Zaten ben de onun tavsiyesi üzerine gitmiştim sibel hanıma.
bende fiyatını sorucaktımda o yüzden evet cok pahalı dıye duydum ama ne kadar bılmıyorum..atlastan ve drunuzdan memnun kaldınızmı
ben medicanada Hüseyin beyde doğum yaptım.Doğumhanesinide ameliyathanesinide gördüm.tertemizdir.Ayrıca doğum katındaki hemşirelerde çok güleryüzlüdür.ben hamileyken muayene sgklı 50 Doğum 2500 tl idi.Ama şimdi kontrol için gittim.Muayene 75 tl olmuş.ama yine hamile kalırsam Hüseyin beye gider Medicana da doğum yaparım.doğumum sezeryan oldu.Sezeryan sonrası hiç ağrı çekmedim.Oğlum küvezde kaldığı için yenidoğan yoğun bakımınıda gördüm.Bence doğum yapacaklar hastanelerde bu ayrıntıya dikkat etsin.medicananın küvez sayısıda fazla hatta devlet hastanelerinden sevk bile alıyordu.Yenidoğan yoğun bakımdaki hemşirelerde çok tecrübeliydi.
sezeryan 3.0002014 Çamlıca Medicana doğum yapan var mı ? Fiyat Şartlar nasıldı ? 38. hafta bitti ama hala Hastane belli değil![]()