• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ibrahim Askar yorumlari

Bence hic gittme! Burun konugda hic tercübeli degil, ben gittim ve büyük hayal kirikligina ugradim :KK43: burnumu mahfetti simdi revision lazim cok kisalti yani resmen domucuk burun bana yapti!!! Benden sana tavsiye baska bir uzman ara :KK66:
Bende gitmistim keske onceden arastirsaydim

Selam kizlar ben 10 ay önce yaptirdim tamamen resilik asistan doktorlari yapiyor cok kötü bir doktor arkadasimla gittim o da meme amaliyeti oldu ve ikimizinkide cok kötü bir ay önce almanyada tekrar oldum suan cok iyiyim ama inaninki cok kötüydüm resmen kaslar icinde yirtilma yapmic ve silikonu meme üstüne atmic 3 ay agrilardan yatamadim antibiotik tedavizi gördüm ve inaniki cok pismani sonra kac kes aradim telefonlara cikmiyor bile cok küstah bir adam ukala bana mentor takcam dedi ama icinden baska bir marka takti yani yalancinin önde gideni mahkemeye vrecem bakalim ne kadar sansli olacam özelden yaza bilirsiniz

herseyi yanitlarim

iyi aksamlar
Bana özelden msj atarmısınız bende karın germe ameliyatı oldum hayata küstüm resmen çok kötü bir durumda karnım gerçekten paradan başka birşey düşünmeyen bir dokdor nasıl can vericek bu kadar insanın ahını alıyor

Back