Dr. İrfan Aksoy Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

melikeselen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2
1
36
İstanbul
Merhaba ,

Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum.xxxxxxxdiye bir siteye girdim Op.Dr. İrfan Aksoy doktoru aradım ama yerleri nişantaşındaymış.Kızlar aranızda İrfan hocaya ameliyat olan var mı ? Bana yorumlarınız çok önemli

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Ben Dr Irfan beye ameliyat olmak icin özellikle almanyadan geldim. isinde inanilmaz basarili ve tecrübeli bir doktor. 3 ay oldu benim ameliyatim bugün ve cok memnunum, doktor arkadaslari bile onun cok titiz ve ince detaya önem veren cok iyi bir cerrah oldugunu söyledi . kimseye hayal ürünü satmaya calismyior baska doktorlar gibi,neyin nasil olabilecegini ameliyat öncesi hastaya izah ediyor. ben herkesi böyle bir doktoru tavsiye ederim hic tereddüt etmeden, bol sans ve güzel burunlar herkese:)))

özlem

Merhaba

Ben Dr Irfan beye ameliyat olmak icin özellikle almanyadan geldim. isinde inanilmaz basarili ve tecrübeli bir doktor. 3 ay oldu benim ameliyatim bugün ve cok memnunum, doktor arkadaslari bile onun cok titiz ve ince detaya önem veren cok iyi bir cerrah oldugunu söyledi . kimseye hayal ürünü satmaya calismyior baska doktorlar gibi,neyin nasil olabilecegini ameliyat öncesi hastaya izah ediyor. ben herkesi böyle bir doktoru tavsiye ederim hic tereddüt etmeden, bol sans ve güzel burunlar herkese:)))

özlem
Merhabalar fotoğraf paylaşsanız öncesi sonrası öyle makbule geçer ki! Ben de haftaya irfan beye ameliyat olacağım...

Arkadaşlad İrfan Aksoy’a ameliyat olanlar yorumlarını ve deneyimlerini özellikle de fotoğraflı olarak paylaşabilirlerse çok sevinirim

Merhaba

özlem
Merhaba fotoğraf paylaşmanız mümkün mü ben de haftaya kendisine ameliyat olacağım

Eklentiler

• E9697F6D-1262-4557-860A-C096D099C267.webp
    E9697F6D-1262-4557-860A-C096D099C267.webp
    35 KB · Görüntüleme: 81
Back
X