Dr. İrfan Aydın Hasta Yorunmları (Burun Estetiği)

t.t.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
74
0
86
İstanbul
irfan aydına ameliyat olup memnun olan 1-2 kişi tanıyorum başka ameliyat olan var mı?

slm kızlar.ben de 3 gün önce boğaziçi tıp merkezindeki bi doktorla görüştüm ama bana pek güven vermedi.ayrıa ben yaptım dediği burun ameliyatlarnı başka sitelerde de gördm yani onun yapıp yapmadığı konusunda endişeliyim. sizler baya önce yazmışsınız bunları eğer burun ameliyaptı yaptırdıysanız bilgi verebilir misiniz? tşkler..

Merhaba arkadaslar bende 2010 yılında boğaziçi tıp merkezinde İrfan bey e ameliyat oldum. bir ayda zor toparladı yüzüm çok şişme ve morarma oldu. Açık tenliyim bu arada . burnum onden bakınca S şklindeydi 2012 yılında aynı hastanede Veli bey'e revizyon ameliyatı oldum. Hala bir miktar eğrilik var kıkırdak yapından masaj yap düzelir dendi. Bende 3. ameliyatı göze alamayacagımdan üstüne düşmedim.Dikkatli bakınca anlaşılıyor hem. Ayrıca ilk ameliyattan itibaren sürekli burnum akar oldu. Selpaksız gezemiyorum. Ameliyatla alakası yok demişti İrfan bey ama öncesinde yoktu bu şikayetim. Alerji testi yaptıracağım bakalım.:44:

irfan aydına ameliyat olup memnun olan 1-2 kişi tanıyorum başka ameliyat olan var mı?
ben 6 yıl önce oldum.kesinlikle memnun kalmadı. kimseye tavsiye etmem.ikinciye farklı bir Dr. düzeltme yaptı ama o da ne kar olursa o kadar yani.Irfan beyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ben 3 kez ameliyat oldum. Kesinlikle önermiyorum. ilk ameliyatım septum deviasyonu ve estetikti. Ödemlerim geçtikçe nefes problemim ortaya çıktı ve burnumun yamuk olduğunu gördüm. Bir ay sonra tekrar burnumu kırdı ve alçıya aldı. düzeltemedi. 6 ay sonra konka ameliyatı ile nefes problemimi halledeceğini söyledi. Biraz açıldı nefesim ama bu kez de nazal valv yetmezliği oldu. 3. kez masaya yattım. şimdi hem burnum eğri hem hala nefes alamıyorum. Her seferinde yüzüm gözüm tanınmaz halde şişti ve morardı. 20 gün yattım. Şuan kimse burnumu ameliyat etmek istemiyo. Sakın ameliyat olmayın.

Merhaba Arkadaşlar sakın ama sakın ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın ! hala mahkeme sürecim devam ediyor.

Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 hafta önce dr. İrfan AYDINa Göğüs küçültme ve dikleştirme, liposuction (sırt, bel, göbek) ve karın germe ameliyatı oldum. Ameliyatim da bir çok komplikasyonlar gelişti. 6 saatlik ameliyat 8.5 saat sürdü. Göğsüme iğne saplanmış sonradan fark ederek çıkarmışlar aklım almıyor nasıl böyle bir şey olur. Ayrıca 3 anestezi uzman ile ameliyatta tartışmış. Bu arada şişmeye başladığım için de apar topar kapatmak zorunda kalmış. Ameliyattan sonra göğüs dikişlerim açılmaya başladı ve dikişler zaten tam bir fiyasko. Ha bu arada ameliyattan sonra ne hikmetse kendisi ile bir daha asla görüşemedim ve hiç bir şekilde ilgilenmedi. Yaraları göndermeme rağmen cevap bile yazmadı. Psikolojim bozuldu ve günlerdir ağlıyorum. Uçak bileti aldım ve gidip kapısına dayanacağım. Bu arada ben de mahkemeye vermeye hazırlanıyorum. Arkadaşım bana yardımcı olur musun? Lütfen olmayın ameliyat bu doktora. Sağlık bakanlığına da gerekli başvurularda bulunacağım

Back
X