Dr. İsmail Kuran Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

lalegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
18
0
36
İstanbul
ismail kurana revizyon olmayı düşünüyorum ama kaburgamdan kıkırdak basımdan fasya denilen bişeyden alarak yapıcakmıs ona revizyon olanlar nolursunuz yardımcı olun burnunuz nasıl oldu dogal oldumu yüzünüze yakıstımı benımkısı çok sorunlu bır burun mahvedılmıs halde o yuzden cok tedırgınım pskolojım bozuldu lutfen yardımcı olun memnun kaldınızmı

Geçen yıl Kasım ayı idi. Randevu, hastane, ödeme gibi konuları hallettmemizin ardından öğleden önce biri, öğleden sonra da bizzat ben ameliyat olmuştum.
Burun Estetiği beni fazlasıyla korkutan bir durumdu ama ne ağrı, ne sızı ne de işkence çektim gerçekten.

İsmail Bey 'e öğleden önce burun ameliyatı olan beyefendiye de kontrole gittiğimde denk gelmişim. Aynı düşünceleri kendisinde de gördüm.

Tabi İsmail Bey fazlasıyla mütevazi ve nazik biri. O yüzden Burun Estetiğinde İsmail Kuran ülkemizde ilk 3 içinde ise bile bunun reklamlarını koşturacak karakterde biri kesinlikle değil. En azından görüşmenizde fayda var mesela ben bilgi almaya gitmiştim :) Ameliyatım üzerinden 9 ay geçmiş.

Geçen yıl Kasım ayı idi. Randevu, hastane, ödeme gibi konuları hallettmemizin ardından öğleden önce biri, öğleden sonra da bizzat ben ameliyat olmuştum.
Burun Estetiği beni fazlasıyla korkutan bir durumdu ama ne ağrı, ne sızı ne de işkence çektim gerçekten.

İsmail Bey 'e öğleden önce burun ameliyatı olan beyefendiye de kontrole gittiğimde denk gelmişim. Aynı düşünceleri kendisinde de gördüm.

Tabi İsmail Bey fazlasıyla mütevazi ve nazik biri. O yüzden Burun Estetiğinde İsmail Kuran ülkemizde ilk 3 içinde ise bile bunun reklamlarını koşturacak karakterde biri kesinlikle değil. En azından görüşmenizde fayda var mesela ben bilgi almaya gitmiştim :) Ameliyatım üzerinden 9 ay geçmiş.

ben revuzyon ameliyatı düşünüorum. ekleme talebi gönderdim kabul edersen sevinirm. İyi bi doktor oldugunu gördum ama yaptıgı hıc bı burnu görmedim:(

merhaba bende ismail beye revizyon olucam senin burnun nasıl oldu yüzüne yakıstımı bilgi verebilirmisin lütfen dogal oldumu mesela.begenmedıgın yerı varm eski ve yeni şekli hakkkında bize biraz bilgi versen süper olur

Uzun zamandır, tatil sebebi ile internetden uzaktım. Ayrıca ben yanlızca tavsiye ediyorum kendisini. Kendi yüzümden burnum dolayısıyla daha da bir memnun kalır oldum. Sizde bir randevu filan alırsınız görüşürsünüz. O arada kendi yaptığı burun estetiği ameliyatlarına dair resimleride görmüş olursunuz.

Uzun zamandır, tatil sebebi ile internetden uzaktım. Ayrıca ben yanlızca tavsiye ediyorum kendisini. Kendi yüzümden burnum dolayısıyla daha da bir memnun kalır oldum. Sizde bir randevu filan alırsınız görüşürsünüz. O arada kendi yaptığı burun estetiği ameliyatlarına dair resimleride görmüş olursunuz.

Canım çok rica etsem bana bir resmini gönderebilirmisin mümkünse. çok minnettar olurum.

ya evet bana da gonderebilmen mumkumnu maıl adresımı ozelıne yazarım lutfen rıca edıyorum

arkadaşlar ismail bey'e ameliyat olanların resimlerini görebilir miyim?

bir kaç doktorla ilgili fikir edinmeye çalışıyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.

ismail kurana ameliyat olan arkadaşlarım var gayet memnunlar ,bende ameliyat olmak istiyorum araştırdığım drlar arasında ismail beyde var.6 ay önce bi arkadaşım oldu ameliyet şuan çok iyi burnu ameliyat sırasında da bi zorluk yaşamadı.

bende eylülde ameliyat oldum ve burnumda hiç bir değişiklik yok çok pişmanım bu aralar burnum daha çok şişti hatta.Aralıkta kontrol için gittiğimde ve burnumu beğenmediğimi söylediğimde bana bir fotoğraf gösterdi bir bayanın 6 ay sonraki ve 2 yıl sonraki halini çok değişmişti ama ilk ameliyat olduğumda 6 aya burnunuz şeklini alır demişlerdi şuan pişmanım ben

Back
X