POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 5 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #1 Merhabalar hanımlar bu 3 doktorun herhangi birine ameliyat olan varmı karın germe olucam sırt ve bel liposuction ile birlikte 3 doktor arayışına girdim lütfen olanınız varsa yardımcı olun memnun kaldınız mı Bakırköy estetica da olucam ameliyati
Merhabalar hanımlar bu 3 doktorun herhangi birine ameliyat olan varmı karın germe olucam sırt ve bel liposuction ile birlikte 3 doktor arayışına girdim lütfen olanınız varsa yardımcı olun memnun kaldınız mı Bakırköy estetica da olucam ameliyati
Buselii92 Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2019 6 1 16 33 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #2 Merhaba oldunuzmu ?
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #3 Evet oldum basar Erdoğan'a karın germe ve bel liposuction Buselii92
Y yagiz01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2020 35 13 38 42 26 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #4 Visneli_Turtam .!.: Evet oldum basar Erdoğan'a karın germe ve bel liposuction Buselii92 Genişletmek için tıkla... Ameliyat sonrası çok ağrılı mı? Kaç günde sosyal hayata dönebildiniz?
Visneli_Turtam .!.: Evet oldum basar Erdoğan'a karın germe ve bel liposuction Buselii92 Genişletmek için tıkla... Ameliyat sonrası çok ağrılı mı? Kaç günde sosyal hayata dönebildiniz?
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 26 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #5 yagiz01 .!.: Ameliyat sonrası çok ağrılı mı? Kaç günde sosyal hayata dönebildiniz? Genişletmek için tıkla... Ağrısını pek hissetmedim drenler varken hafif zorladı oturup kalkmak yürümek. 6.gun drenler çıktıktan sonra rahatladım
yagiz01 .!.: Ameliyat sonrası çok ağrılı mı? Kaç günde sosyal hayata dönebildiniz? Genişletmek için tıkla... Ağrısını pek hissetmedim drenler varken hafif zorladı oturup kalkmak yürümek. 6.gun drenler çıktıktan sonra rahatladım
B bernamurat Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2021 5 3 1 33 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #6 Merhabalar ; başar erdoğanı öneriyor musunuz?Memnun musunuz? Yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum bende tesekkürler
Merhabalar ; başar erdoğanı öneriyor musunuz?Memnun musunuz? Yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum bende tesekkürler
L Lifeakk Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 6 1 16 40 28 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #7 Visneli_Turtam .!.: Ağrısını pek hissetmedim drenler varken hafif zorladı oturup kalkmak yürümek. 6.gun drenler çıktıktan sonra rahatladım Genişletmek için tıkla... Merhaba , önerirmisiniz BAŞAR BEYİ? bende ona olmayı düşünüyorum , geridönüş yaparsanız çok sevinirim
Visneli_Turtam .!.: Ağrısını pek hissetmedim drenler varken hafif zorladı oturup kalkmak yürümek. 6.gun drenler çıktıktan sonra rahatladım Genişletmek için tıkla... Merhaba , önerirmisiniz BAŞAR BEYİ? bende ona olmayı düşünüyorum , geridönüş yaparsanız çok sevinirim