- Konu Sahibi aysetilkim
-
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirdin . Bizde Kaan beyle tedavimize devam ediyoruz Certoli cell size tam olarak hangi tedavileri uyguladı,ilaç ve bitkisel dediğiniz ?
,5 yıllık evliyiz. 9 aydır bebek için uğraşıyoruz. yapılan tetkikler bende herhangi bir sorun çıkmadı. eşimimn morfolojisi 0, ileri hareketli sperm %2 , a+b değeri %22 çıktı. gaziantepte suzan tıp merkezinde dr özkan leylek'e sonuçlarımızı götürdük. tüp bebek denenmeli ama morfoloji sonucu kötü dedi. başka da bir bilgi vermedi. 5 gündür ne yiyebiliyorum, ne gülebiliyorum. dünyam başıma yıkıldı sanki. bugün bahçeci uymut tıp merkezinde dr emre bakırcıoğluna randevu aldık. araştırdığım kadarıyla iyi bir doktormuş.haziran ayına da dr kaan aydos a randevu aldım.
şu an hem şaşkınım hem de o kadar umutsuzum ki. ismini yazdığım dr a gidenler, sperme değerleri benim gibi olanlar varsa durumlarını yazptıklarını benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Allah hepimize bol bol güç ve sabır versin inşallah
Merhaba bizde ptesi gidecez kaan beye sekreteri bize randevu alirken test yaptirmaniza gerek yok burda vereceksiniz zaten dedi diye bisey yaptirmadik testi ankarada ki düzende mi yaptirdiniz o kısmı anlayamadim bizde sehir dışından gidecez cvp yazarsaniz sewinirim teşekkürlerrÜye
Üye
Çok sevgili kaderdaslarimbu yolun uzun bir yolcusu olarak size açın birkaç tavsiye de bulunacağı. Öncelikle kaan bey in muayenesi 450 tl olmuş ve birkaç ay sonraya anca randevu veriyorlar. Gittiğinizde de sizi özel bir laboratuar yönlendirip Sperm dna hasar testi yapmanızı istiyor yani kendi hastanesinde yapmıyor ücrete dahil değil. biz de sekreterleri nden nereye yönlendirdiği ni öğrenip gidip orada yaptık testimizi (düzen laboratuar 200tl) sonuç 1 haftaiçi nde çıktı ve sadece yüzde 8 hasarlı Sperm çıktı. yüzde 92 sağlıklı .Kaan bey in sitesini incelediğimiz de yüzde 15 sinir diyo.yine aynı sitede yazan kan testlerini de eşim devlet hastanesinde yaptırdı ve Değerler normal çıktı ve gitmemiz gerek kalmadiyani size demek istediğim gitmeden önce herhangi bi özel laboratuar da yaptırın sonuç yüksek hasar çıkarsa gidin.hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz direk kan ve dna sonucunu ile gitmiş olursunuz .bizim başarının yüksek çıksa idi yine buradaki arkadaslara sorup onlar ne kullandı ise onları kullanacaktı eşim sonuçta vitamin .ama siz bana bakmayın ben biraz Deliyim siz yüksek çıkarsa gidin tabi☺ankara da başkent Hastanesi de yapıyor kadın doğum. ..İstanbul düzen de yaptırdım ben...ay yani esim
Merhabalar yeni gördüm yazdığınızı...Ankara da da Istanbul da da düzen lab var ikisinde de yaptrabilirsiniz.Bence kesinlikle önceden yaptırıp gidin,ben sekretere özellikle sordum gidince de zaten labaratuara yönlendiriyorlar ve yine özel bi lab da parayla yaptırıyorsunuz be sonuç bekliyorsunuz.yani sadece bi ön görüşme için 450 tl veriyorsunuz.sekreter bana dedi ki madem şehir dışından geliyorsunuz testi yaptırıp gelin sonucunu gösterin..ama test normal çıktığı için sonuç göstermemize de gerek kalmadı.yani önce oraya gitseydim boşu boşuna 450 tl verecektim.kan tahlilleri de yazıyo zaten sitesinde...Ben de önce hoca kendisini yaptıracak hastanesinde sanıyordum,450 tl ye dahil sanıyordum ama öyle değil.üstelik maillere de geç cevap veriyor,sorunlu çıksa bile hemen gider tedaviye başlarsınız haftalarca mail beklemessinizMerhaba bizde ptesi gidecez kaan beye sekreteri bize randevu alirken test yaptirmaniza gerek yok burda vereceksiniz zaten dedi diye bisey yaptirmadik testi ankarada ki düzende mi yaptirdiniz o kısmı anlayamadim bizde sehir dışından gidecez cvp yazarsaniz sewinirim teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?