Dr. Kaan KOCATEPE ( Levent / İst )

slm canım bieşey dikkatimi cekti..eğer sezeryana sıcak bakmıyorsanız gitmeyin demişiniz...kaan bey sezeryandan yanamı anlayamadım..

kaan kocatepenin internet sitesinden takip ediyordum hamile kalmadan önce bile gözlerimce gerçekten iyibir doktor ben izmitte oturdugum için gidemedim
ama buradada özel mua. 130 an filan başlıyor yani bahsettiğiniz fiyatlar çokda pahalı değil bence
içiniz rahat olsun ki kaan bey gibi bir doktoran bahsediyorsunuz

bende kaağan beyin hastasıyım gözlerinizi kapatın ve kendinizi ona emaet edin en ufak derdinizde telefon açın sorun adam bu işi seviyo çocukları seviyo sanki ilk hamile hastası sizmişsiniz gibi sizinle beraber seviniyo çok sıcak ve samimi ama pahalı benim daha doğuma var ama buraya yazan arkadaşlardan biri 2,500 tl yazmış fiyatı epey yüksekmiş gerçekten muaynelere gidiyoruda sanırım doğuma gidemeyeceğim

ben de kaan beyı dusunuyorum cok ısın ehlı bır doktor oldugunu duydum kontrollerımı baska bır hastanede yaptırıyorum suan ama dogum ıcın kaan beyı tercıh etmeyı dusunuyorum tabıı dogum yaklasınca muaynanesınde bırgun yuzyuze gorusup hem guncel fıyat hem de hangı hastanede dogumlara gırıyor ogrenmek lazım:)

Dr Kaan kocatepe ; once kitabi ile tanistik sonra kendisiyle konusunda uzman isini seven biri 2009 da 6 aylik olana kadar onun takibindeydim sonra Amerika ya gittik burada olsaydim kesin dogumu ona yaptirirdim bu arada kitaptan epey faydalandik hamile basucu kitabi oldu esim okuyordu bana simdide her hamileye tavsiye ediyor :)

kağan bey sezeryan meyillisi bir doktor değil ben ona gidiyorum sonra yine hamile kalsam yine ona giderdim.
Kendisini tebrik ediyorum. her bebek te sanki ilk bebek miş gibi büyük bir sevinçle sizinle birlikle o mutluluğu yaşıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu eski ama yazayım dedim benim kendisiyle deneyimim oldu. Malesef normal doğum düşünen başka doktora gitsin, evet youtube videoları iyi, kendisi de rahatlatan bir doktor ama şimdiki aklım olsa başka doktora giderdim. Sizin için diyorum, normal doğum düşünen başka doktora gitsin ve mutlaka doktorunuzu referanslı seçin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…