Aşılama dr kağan kocatepe de aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım regli olacakmış gibi ağrı oluyor evet. O yüzden endişelenme çokda kafana takılıyorsa kaan beyi ara ve sor. Benim hala regli günlerim geldiğinde hafif bir ağrım oluyor :)) O yüzden normal yani...

canım benim teşekkür ederim bu dönemi seninle gecirmek inan bana huzur vriyor bilinçlisin en azından. ne kadar dua etsem az sana.

canım benim teşekkür ederim bu dönemi seninle gecirmek inan bana huzur vriyor bilinçlisin en azından. ne kadar dua etsem az sana.

Ah canım ya seni rahatlatabiliyorsam yada faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.
Malesef o kadar çok şey yaşadımki bebeğime kavuşmak için bilmediğim hiçbirşey kalmadı nerdeyse :))) Tabi keşke hiç birşey bilmeyip saf saf bebeğimi doğurup kucağıma alsaydım. Tabi bugünlerede çok şükür :)))
Ne zaman kafana bişey takılırsa sor canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

canım ya ne dicem kağan bey ile doğum ve hastahane fiyatlarını konustunuz mu :S ben cok merak ediyorum beni de bilgilendirir misin?

canım ya ne dicem kağan bey ile doğum ve hastahane fiyatlarını konustunuz mu :S ben cok merak ediyorum beni de bilgilendirir misin?

canım bir çok hastaneyle çalşıyor kaan bey. Bir çoğu çok pahalı tabikide acıbadem gibi mesela ben incirli ethicayı düşünüyorum orda fiyat 3000 tl yi buluyor ssk varsa 2100 çivarında çok fiyat indirmiyorlar. Tabi artık olarak kaan beye vereceğin para var. Oda hastane parası gibi bişey... Bende biraz daha sonra tam olarak netleştirceğim fiyatları ama ortalam bu şekilde. Ama acıbadem falan düşünürsün ez az 7000 tl artı kaan beyin ücreti tabi ssk da geçmiyor özel sigortan varsa tabi orda yap :)))

hmm bayağı pahalı dimi :S
sen doğumunu da kağan beyde yaptıracaksın dimi netleşince lütfen bana bilgi verirmisin?
cevabın için teşekkürler

hmm bayağı pahalı dimi :S
sen doğumunu da kağan beyde yaptıracaksın dimi netleşince lütfen bana bilgi verirmisin?
cevabın için teşekkürler

Evet canım kaan beyle sonuna kadar devam edicem. Kendisini çok severim ve çok güvenirim yıllardırda doktorumdur. Kaan beyin çalıştığı hastanelerden hem güvenilir olanı hemde en uygun fiyatı olan hastane ethica o yüzden orada doğumum gerçekleşecek.
Herşey netleşince tabikide haber veririm.

Evet canım kaan beyle sonuna kadar devam edicem. Kendisini çok severim ve çok güvenirim yıllardırda doktorumdur. Kaan beyin çalıştığı hastanelerden hem güvenilir olanı hemde en uygun fiyatı olan hastane ethica o yüzden orada doğumum gerçekleşecek.
Herşey netleşince tabikide haber veririm.

tamam canım 4 gözle bekliyorum haberlerini :)
kağan beyde ayın 3 ünde randevumuz var belki tesadüf olur karsılasırız

Back
X