Dr. Kerem sami kaya veya dr. Mehmet vefa kılıç’a ameliyat olanlar

yerleyeksan

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
9
0
286
İstanbul
Merhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?

Özelde ol canım, ben devlette oldum çok pişmanım, doktor ne ameliyat öncesi, ne ameliyatta ne de ameliyat sonrası ilgilendi. Yamuk yumuk ucu düşen kenarları çökük bir burnum var, ne yazık ki ikinci ameliyatı olmam gerekecek

Merhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
Bence özel yada devlet ayni .tek farklari ozelin daha pahali olması.örneğin benim ilk ameliyatimi yapan doktor hem ozelde hem devlette çalışıyordu benim ameliyatimi ozelde yapti ve sonuç iyi olmadi

Özelde ol canım, ben devlette oldum çok pişmanım, doktor ne ameliyat öncesi, ne ameliyatta ne de ameliyat sonrası ilgilendi. Yamuk yumuk ucu düşen kenarları çökük bir burnum var, ne yazık ki ikinci ameliyatı olmam gerekecek
Ben ozelde oldum pismanim. bence bu konuda dikkat edilmesi gereken özel ya da devlet hastanesi olmasi degil.

Ben ozelde oldum pismanim. bence bu konuda dikkat edilmesi gereken özel ya da devlet hastanesi olmasi degil.
Bence de öyle. Forumda o kadar şey okudum ki sanki çok para verirsem bunlar olmicak gibi bir his var😂 yanlış tabii bu . Benim de bulduğum doktorlar hem özelde hem drvlette yapıyorlar el aynı el ama fiyat uçuyor. Belki özelde özenli davranırlar diye düşünüyor insan

Canım ameliyat oldun mu olmadıysan bnde Mehmet vefa kılıç a ameliyat oldum memnunum

2.5 yıllık araştırmalarımın sonucunda arkadaşım vasıtasıyla buldum ve 2 hafta önce ameliyatımı mehmet vefa kılıç yaptı. kendisi çok güvenilir işinde gerçekten çok titiz ve ilgili. Burnumdan aşırı memnun kaldım kendimle aşk yaşıyorum şuan ve her aynaya baktığımda iyiki mehmet beye güvenip ameliyat olmuşum diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim 😊

Eklemeyi unuttum ayrıca mehmet bey ameliyatları genel olarak kapalı yapıyor ve iyileşme süreci daha hızlı oluyor bende neredeyse morarma yok denecek kadar azdı sadece şişme oldu 3.günden itibaren dışarı çıkmaya başladım ağrım hiç olmadı ☺️

2.5 yıllık araştırmalarımın sonucunda arkadaşım vasıtasıyla buldum ve 2 hafta önce ameliyatımı mehmet vefa kılıç yaptı. kendisi çok güvenilir işinde gerçekten çok titiz ve ilgili. Burnumdan aşırı memnun kaldım kendimle aşk yaşıyorum şuan ve her aynaya baktığımda iyiki mehmet beye güvenip ameliyat olmuşum diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim 😊

Şişli Etfal Hastanesi'ndeki Mehmet bey'e oldunuz dimi bende olmayi düşünüyorum bilgi verebilirmisiniz

Merhaba
24 yaşıma kadar kemerli bir burunla yaşadım ve bu durum beni çok üzüyordu . Şişlide ameliyat hemşiresi olarak çalışan bir arkadaşımın tavsiye ile Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma hastanesi Mehmet Vefa beye gittim . Çok iyi ilgilendi kontrollerin sonunda 1 ay içinde ameliyat oldum . Hastane hemşireler aşırı ilgili ve temizdi . Mehmet beyin ilgisi el becerisi çok iyi . Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı . Yeni bir teknik (dikişsiz burun açılmadan burun kanatlarından girerek ) ameliyat olduğum için Morarma çok çok az oldu ve bir hafta içinde bütün morluklarım vs herşey geçti . Kesinle tavsiye ederim çok iyi bir doktor . Elinize sağlık Mehmet bey :)

Merhaba. Bende şişli etfalda Mehmet Vefa Kılıç beye ameliyat oldum. Kapalı ameliyet yaptı. Ameliyat sonrasında hiç ağrım olmadı. Şişlik ve morlukta çok azdı. 6 ay oldu hiçbir şikayetim yok. Şekil itibariyle de çok iyi. Her gören doktorumun kim olduğunu soruyor. Hem işinde iyi hemde son derece ilgili 😊

Merhaba

Ben Mehmet Vefa Kılıç'a burun estetiği oldum. Hiçbir sıkıntım yok. İlgisi, alakası, güleryüzü ve el becerisi gerçekten taktire şayan. Morarma çok az denilecek kadar oluyor ki zaten tüm ameliyatlarda da o kadar morarma oluyor zaten.
İlaçları zamanında içip sürekli yüzünüze buzu da koyarsanız hiçbir sıkıntınız olmaz. Gözünüz kapalı güvenip Mehmet Vefa'ya ameliyat olabilirsiniz.
Sormak istediğiniz bir şey olursa da instagramdan yazabilirsiniz @zeynepsecgiin

Merhaba. Sen ameliyat oldunmu bilmiyorum ama bundan sonra ameliyat olucaklar için yazmak istedim. Mehmet vefa hoca işinin ehli bir doktor gerçekten. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu aynadan bakmadığım bir dakika bile yok sürekli burnuma bakar oldum .Hem ameliyattan öncede sonrada ilgileniyor hastasıyla başından savmıyor. Ve en önemliside harika bir burna sahip oldum sayesinde.

Merhaba. Sen ameliyat oldunmu bilmiyorum ama bundan sonra ameliyat olucaklar için yazmak istedim. Mehmet vefa hoca işinin ehli bir doktor gerçekten. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu aynadan bakmadığım bir dakika bile yok sürekli burnuma bakar oldum .Hem ameliyattan öncede sonrada ilgileniyor hastasıyla başından savmıyor. Ve en önemliside harika bir burna sahip oldum sayesinde.
Bende mehmet vefa beye ameliyat olacağım fiyat ne kadar acaba?

Back
X