Dr. Kerem sami kaya veya dr. Mehmet vefa kılıç’a ameliyat olanlar

Merhaba. Sen ameliyat oldunmu bilmiyorum ama bundan sonra ameliyat olucaklar için yazmak istedim. Mehmet vefa hoca işinin ehli bir doktor gerçekten. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu aynadan bakmadığım bir dakika bile yok sürekli burnuma bakar oldum .Hem ameliyattan öncede sonrada ilgileniyor hastasıyla başından savmıyor. Ve en önemliside harika bir burna sahip oldum sayesinde.
Fiyat nedir acaba?

2.5 yıllık araştırmalarımın sonucunda arkadaşım vasıtasıyla buldum ve 2 hafta önce ameliyatımı mehmet vefa kılıç yaptı. kendisi çok güvenilir işinde gerçekten çok titiz ve ilgili. Burnumdan aşırı memnun kaldım kendimle aşk yaşıyorum şuan ve her aynaya baktığımda iyiki mehmet beye güvenip ameliyat olmuşum diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim 😊
Burnunuzu çok merak ettim 😊

Merhaba Ben de Mehmet Vefa Kılıçla görüştüm uzun uzun sorularımı sordum konuştuk burnum hakkıında farklı bilgiler edindim kendisinden :))tatmin oldum açıkçası ama hala net değilim. Bu arada devletten ayrılmış. bir iki haftaya kadar ataköyde kliniğini açıyormuş. ruhsat filan tamamlanmış hatta öyle söyledi:) Ben ameliyatlarını yaptığı özel hastanede görüştüm kendisyle

Back
X