Dr kontrolü

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
arkadaşlar doktorlar her ay kontrole çağırıyorlar malum. Ama ben her ay istemiyorum. İki ayda bir yetr diye düşünüyorum. Ama sizlere de danışmak istedim. Ne kadr aralıklarla gittiniz? Ve özellikle şu haftalar çok önemli kontrole gitmek gerek dediğiniz zamanlar var mı? Tesekkurler simdiden bilgiler icin

Ben keşke her hafta cagirsa da gitsem diyenlerdenim yurtdışında kontroller bu kadar sık değil demekki bir sakıncası yok Dr.unla kkonuşup ortak bir yol bulabilirsin

Beni de ayda 1 çağırıyordu biz eşimle dayanamayıp hemen her hafta bir bahaneyle gittik hatta bazen acile gidiyorduk doktorlardan azar bile işittim sürekli gidiyorum diye
İlk 3 ay ve son 2 ay önemli bence

İlk hamileliğimde 2 ayda 1 gittim. Şuan her hafta ordayım. İlkinde de keşke her ay gidebilmiş olsaydım. Çok esnekti doktorum o konuda. Bu doktorumdan memnunum. Takipte olmak güzel..

valla iki ayda bire dayanabiliyorsan git ben iki haftayı zor geçiriyorum

Ben keşke her hafta cagirsa da gitsem diyenlerdenim yurtdışında kontroller bu kadar sık değil demekki bir sakıncası yok Dr.unla kkonuşup ortak bir yol bulabilirsin
Turkiyeyle ayni ayda bir cagiriyorlar. Ben de merak ediyorum ama her gitmeye bisy cikariyorlar. Ondan cok istemiyorum

Beni de ayda 1 çağırıyordu biz eşimle dayanamayıp hemen her hafta bir bahaneyle gittik hatta bazen acile gidiyorduk doktorlardan azar bile işittim sürekli gidiyorum diye
İlk 3 ay ve son 2 ay önemli bence
Ilk uc ayda onlar kabul etmiyorlae zaten en erken 10. Hafta kabul etti sonrasinda her ay. Bencede son aylar onemli. O zmn bende dikkat ederim. Valla benim esim tam tersi hic sevmiyor istemiyor

Ben yirminci haftaya kadar genellikle ayda bir gittim tabi ilk haftalar lekelenmem ve kanamam oldu on günde bir gittiğim oluyordu. Ben de artık iki ayda bir giderim derken 22. Haftada servikste kısalma tespit ettiler haftada bir doktordayım:) gerçi korkudan her gün bile gidebilirim şuan sıkıntı değil :))

Yani hamilelik sürecine göre doktor takibi değişmeli sanırım. Mesela ben gitmeseydim servikste kısalması tespit edip nasıl önlem alacaklardı. Çok da arayı açmamak lazım

Tabi sıkıntılı durum ve şikayet bütün herşeyi değiştirir. Sadece yoksa ne kadrlo gerekli onu merk ettim. İnş hayrlısıyla kucağınıza alırsınız.

Doktorun ne sıklıkta gitmeni oneriyorsa o sıklıkta git mesela bana ilk 3 ay 15 günde bir muayene önerdi sonrasında ayda bir'e düştü.. sonuçta her gittiğinde bebeğin durumuna suyuna vs bakıyor ona göre ihtimalleri değerlendiriyor kendini ihmal etme

İhmal etmek değil tabikide. Yani zaten ilk randevuyu iple çekmiştim. Bide her dr ayda bir klasik çağırıyor. Dediğnz doğru tabi eğer bir durum varsa önlem alıyor bu önemli. Ayy zor işler Yani az zararla nasıl yırtarm diye bakınıyorum bende öyle Banada ayda bir son ay haftada bir dedi. Kabul zaten canıma minnet ama her sefernde de streste sokuck bir sürü şey oluyor. Teşekkürler tavsiyen için. Burada sizlerle istişare etmek güzl oluyor gerçekten

bence ayda bir gitmelisin çünkü sonuçta bebeğin gelişimi her an değişebiliyor seninde takip edebilmen açısından önemli bu 2 ayda 1 olması çok uzun bi süre

Strese girecek bisey yok canım merak etme ... Zaten sen görmek isteyeceksin bebek hareket ettikçe :) ayda bir kontrol de bence mantıklı ve kararında bir düşünce... Korkutmak istemem ama ben 15 gün önce doğum yaptım doğumhaneye 32haftalik erken doğum yapacak ufak bir kiz geldi 10cm kdr açılmış ama haberi yok kontrollerini de ihmal etmis bisey olmaz diye ve kizcagiz doğuma alındı bebisi de zayıf kiloda olduğu için kuvoze koyuldu o yüzden doktor ne zaman gel derse o zaman git ... Rabbim hayırlı doğumlar versin canım iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…