DR. KUBILAY ÖZDIL HAKKINDA BILGI

Defos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
505
271
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim meme estetigi dusunuyorum. Yakin arkadasim Eskisehirde Kubilay hocaya meme oldu tavsiye etti ama hic bir fikrim yok. Aranizda taniyan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaşlar bu konuyu açtigimda gerçekten bilgi almak istiyor ve araştirma icerisindeydim ama şuan kendisine ameliyat oldum ve çok mutluyum. Meme dikleştirme ve protez ameliyati dusunen arkadaşlarims kesinlikle tavsiye ederim. Mutlaka gorusun gerçi ameliyatimi surekli yazarak paylaştim. Burada bir kez daha yazmak istedim

Bugun muayenem vardi gittim doktoruma Bir miktar şişlikler devam ediyormuş onlarda zamanla azalacakmis İzler hala belirgindir 2 ay kadar kötü görünebilir dedi bir jel yazdı sabah ve akşam sürülecek mis dermatix ultra diye zaman zaman ince bir ağrı oluyor dedim olabilir dedi
Bir süre daha devam edeceğini soyledi arkadaşlar ama genel olarak iyi gidiyoruz

Kubilay hocayla konustuk bu ayın sonunda ameliyata karar verdık hersey guzel gıderse anlastık gercekten cok ılgılendı uzun bır gorusme yaptık klınıgı buyuk lazerlerde var gıttıgımde hastaları vardı dolgu yapıyordu bıraz bekledım ama gorusmemız guzel gectı

De fos yeni üyeyim mesaj aramiyor um. Bana telefon numarani özelden atabilir misin. Ama acilen lutfennn.

Slm ne yaptin olmaya karar verdin mi yag alma gobek bolgesimi dikiş izi olmuyor degilmi

Hayir dikiş olmuyor konustum doktorla yani karin germe gibi dikis olmayacakmis yanlizca minik deliklerden giriyorlarmis iz kalmiyormus evet gun ayarlayamadim karar verdikte tam hangi gun olacagim belli degil bayram sonrasi kesin dusunuyorum

Hayir dikiş olmuyor konustum doktorla yani karin germe gibi dikis olmayacakmis yanlizca minik deliklerden giriyorlarmis iz kalmiyormus evet gun ayarlayamadim karar verdikte tam hangi gun olacagim belli degil bayram sonrasi kesin dusunuyorum

Iz olmamasina sevindim simdiden kolay gelsin yaptirda bakalim nasil oluyor sonuclar iyi bayramlar diliyorum

Ne yaptin Samiracim gunun belli oldumu istiyordun galiba

X