Dr Mahmut GOKDOGAN'la burun ameliyat olanlar!!!

Ezcaliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
1
0
1
33
Iyi bayramlar sizlere, ben Dr Mahmut Gokdoganla ameliyat olacagim burnum icin ama bir kac kotu yorum gordum ve beni dusundurdu!! Lutfen bana yazarmisiniz iyi bir dr mu?

Merhaba bende ona olmayi düşünüyordum ama mahmut bey farkettiyseniz instagram gönderilerine yorumu kapatmis ve bu guvenimi sarsti acikcasi ben vazgeçtim simdi ali evlice ye olacağım hastalariyla konustum.bir tane sikayet yok kendisiyle de gorustum ameliyat günü aldım altin orana gore burum tasarliyir size 3 tane istediginizi seviyorsunhz ve onu yapiyo bir arastirin

Merhaba bende ona olmayi düşünüyordum ama mahmut bey farkettiyseniz instagram gönderilerine yorumu kapatmis ve bu guvenimi sarsti acikcasi ben vazgeçtim simdi ali evlice ye olacağım hastalariyla konustum.bir tane sikayet yok kendisiyle de gorustum ameliyat günü aldım altin orana gore burum tasarliyir size 3 tane istediginizi seviyorsunhz ve onu yapiyo bir arastirin
Sürecinizi yazar mısınız? Ne zaman olacaksınız?

Ben oldum ali evliceye ve burnumda hafif çökme oldu ayrıca sol tarafimda kemik çıktı burnum önceden de yamuktu yamuklugunu duzeltmemis burnumun ucuda uzadi bir yilim dolmak üzere bunları duzeltmesini istedigimde sadece o çıkıntıyı elleyebilecegini diğerlerinin zor olduğunu söyledi ve sadece o çıkıntıyı düzeltmek için benden tekrar hastane masrafı adi altında para istedi

Eklentiler

• IMG_20200124_104740.webp
    IMG_20200124_104740.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 333
Ben oldum ali evliceye ve burnumda hafif çökme oldu ayrıca sol tarafimda kemik çıktı burnum önceden de yamuktu yamuklugunu duzeltmemis burnumun ucuda uzadi bir yilim dolmak üzere bunları duzeltmesini istedigimde sadece o çıkıntıyı elleyebilecegini diğerlerinin zor olduğunu söyledi ve sadece o çıkıntıyı düzeltmek için benden tekrar hastane masrafı adi altında para istedi
Çok teşekkürler bunu paylaştığınız için 🙏🏻

Rica ederim çoğu kişi yapabilecek bir ş

Rica ederim siz ne derseniz deyin doktor kendi bildiğini yapıyor bir çok doktor kendi hatası olduğunda ücretsiz düzeltim yaparken kendisi 1500 ile 2700 arası değişen ayrıca zamda gelmiş olabilirmiş öyle diyor kendisi hastane masrafı istiyor ustelik hepsini de degil sadece kemer gibi cikan o cikintiyi duzeltebilirmis digerleri icin ugrasmak gerekir zor deyip yapmamak icin diretiyor ben simdi yeniden doktor arayışına girdim insan maddi manevi yipraniyor gercekten

Bana before after atar misin ozelden

Ali beyden memnun kalmamışsınız ben de araştırıyorum acaba ne yapmak gerek bulabildiniz mi dr. Ayrıca Ali bey 'in başarı oranı nedir acaba bilginiz var mı?

Merhaba sizin gibi sıkıntı yaşayan hasta var mı acaba yoksa ilklerde misiniz bir de özelden resim atabilir misiniz rica etsem.

Hep yazıyoruz burda, bir ameliyatın başarılı olup olmadığını söylemek için en az 6 ay beklemek lazım. Hanımefendinin kanatları çökmüş maalesef ve ciddi bir eğrilik hala.

Doktor araştırırken doktorunuza revizyon olmamı gerektirecek derecede bir sorun var mı burnumda diye sorun yani ikinci ameliyati gerektirir mi diyin
Revizyon olmam gerekirse sorun yaşar miyim yoksa ameliyatınıza sahip çıkıyor musunuz diyin ve revizyondan ücret alıp almadığını öğrenin

Back
X