Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mahmut gökdoğana ameliyat olmayın hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız. sizi şiddetle uyarıyorum. her yaptığı ameliyat revizyonluk benim bi arkadaşımında burnunu eğri yaptı benimki de eğri oldu ve sol tarafımdan nefes alamıyorum. önermiyorum bu hatadan vazgeçin. yazık olur size. beni dinleyin kaybetmezsiniz yoksa geçmiş olsun. berbat bir doktorMerhaba bende ameliyat olacağım Mahmut beye siz oldunuz mu durumunuz nedir
Teşekkür ederim cevapladıgınız içinmahmut gökdoğana ameliyat olmayın hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız. sizi şiddetle uyarıyorum. her yaptığı ameliyat revizyonluk benim bi arkadaşımında burnunu eğri yaptı benimki de eğri oldu ve sol tarafımdan nefes alamıyorum. önermiyorum bu hatadan vazgeçin. yazık olur size. beni dinleyin kaybetmezsiniz yoksa geçmiş olsun. berbat bir doktor
Ali Evlice diye bir doktor var onunlada görüştüm galiba kararım o yönde olacakTeşekkür ederim cevapladıgınız için
Emin misin kardeşim paranı çöpe atiyoraunAli Evlice diye bir doktor var onunlada görüştüm galiba kararım o yönde olacak
Şuan ki durumunuz nasılEmin misin kardeşim paranı çöpe atiyoraun
13 bin ilk ameliyat olanlar için revizyonu bilmiyorumMerhaba, ben de ali evlice ye revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Fiyat nedir ? Ve memnun olan var mi. Cevap yazarsanız çok mutlu olurum![]()
Burnum yamuk ve uzun13 bin ilk ameliyat olanlar için revizyonu bilmiyorum
Burnum yamuk ve
fotograf atma şansınız var mi acabaBurnum yamuk ve uzun
Hayır burnum küçükken kırıldı ve suan onun içim ameliyat olacağımYarın atsam olur mu hatırlatın tekrar sizin ameliyattan sonra mı kırıldı
Ben de konu açmıştım ali evliceye ameliyat olan varmı diyede sizin adınıza üzüldüm çok geçmiş olsun ben şuan tamamen geri çekildimBen oldum ali evliceye ve burnumda hafif çökme oldu ayrıca sol tarafimda kemik çıktı burnum önceden de yamuktu yamuklugunu duzeltmemis burnumun ucuda uzadi bir yilim dolmak üzere bunları duzeltmesini istedigimde sadece o çıkıntıyı elleyebilecegini diğerlerinin zor olduğunu söyledi ve sadece o çıkıntıyı düzeltmek için benden tekrar hastane masrafı adi altında para istedi
Atabilir misinizYarın atsam olur mu hatırlatın tekrar sizin ameliyattan sonra mı kırıldı
Ama nerde olalım ki şimdi ben gidip muayene de oldum iki hafta sonra ameliyatımBen de konu açmıştım ali evliceye ameliyat olan varmı diyede sizin adınıza üzüldüm çok geçmiş olsun ben şuan tamamen geri çekildim