Dr Mahmut GOKDOGAN'la burun ameliyat olanlar!!!

Arkadaşlar bu adama ameliyat olmayın yazık edersiniz. Ben 2 kere ameliyat oldum. Hem burnum eğri ve sol taraftan nefes alamaz hale geldim. olmayın. OLMAYIN

Merhaba bende ameliyat olacağım Mahmut beye siz oldunuz mu durumunuz nedir
mahmut gökdoğana ameliyat olmayın hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız. sizi şiddetle uyarıyorum. her yaptığı ameliyat revizyonluk benim bi arkadaşımında burnunu eğri yaptı benimki de eğri oldu ve sol tarafımdan nefes alamıyorum. önermiyorum bu hatadan vazgeçin. yazık olur size. beni dinleyin kaybetmezsiniz yoksa geçmiş olsun. berbat bir doktor

mahmut gökdoğana ameliyat olmayın hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız. sizi şiddetle uyarıyorum. her yaptığı ameliyat revizyonluk benim bi arkadaşımında burnunu eğri yaptı benimki de eğri oldu ve sol tarafımdan nefes alamıyorum. önermiyorum bu hatadan vazgeçin. yazık olur size. beni dinleyin kaybetmezsiniz yoksa geçmiş olsun. berbat bir doktor
Teşekkür ederim cevapladıgınız için

Merhaba, ben de ali evlice ye revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Fiyat nedir ? Ve memnun olan var mi. Cevap yazarsanız çok mutlu olurum🙇‍♀️

Ben oldum ali evliceye ve burnumda hafif çökme oldu ayrıca sol tarafimda kemik çıktı burnum önceden de yamuktu yamuklugunu duzeltmemis burnumun ucuda uzadi bir yilim dolmak üzere bunları duzeltmesini istedigimde sadece o çıkıntıyı elleyebilecegini diğerlerinin zor olduğunu söyledi ve sadece o çıkıntıyı düzeltmek için benden tekrar hastane masrafı adi altında para istedi
Ben de konu açmıştım ali evliceye ameliyat olan varmı diyede sizin adınıza üzüldüm çok geçmiş olsun ben şuan tamamen geri çekildim

Back
X