Dr Mahmut GOKDOGAN'la burun ameliyat olanlar!!!

Aşırı bir çelişkeye düştüm İnstagram sayfası hep memnun kalan hastalarla dolu
Kesinlikle bende öyle çok eski yaptıgı burunlar çok hoş ama şuda var zaten oraya imza atarken prosödür geregi kabul ediyoruz yani hayatta herşey olabiliyor hangi bi doktorun vakası olmamıştırki illaki %100 olmuştur

Mahmut Gökdoğan diye bir doktor daha var guzelyalıda onu hiç duydunuz mu deneyim eden oldu mu çevrenizde

Kesinlikle bende öyle çok eski yaptıgı burunlar çok hoş ama şuda var zaten oraya imza atarken prosödür geregi kabul ediyoruz yani hayatta herşey olabiliyor hangi bi doktorun vakası olmamıştırki illaki %100 olmuştur
Biraz şans ve burun yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum

Siz hangi doktorda olmayı karar verdiniz ve burnunuz eğik mi

Çok teşekkür ederim
Hayır burnum eğik değil sadece şeklini begenmiyorum hatta burun kemerim bile yok ama burnumun uç kısmını begenmiyorum ben hala araştırma içindeyim umarım düzgün bir doktora denk geliriz

Hayır burnum eğik değil sadece şeklini begenmiyorum hatta burun kemerim bile yok ama burnumun uç kısmını begenmiyorum ben hala araştırma içindeyim umarım düzgün bir doktora denk geliriz
İnşallah ama burnunuz ince derili ve çok sorunlu değilse zaten çok güzel olacaktır kalbinizi ferah tutun 🖤

Bu doktor mahmut gokdogan a sakin ameliyat olmayin ben ve bir arkadaşım olduk arkadaşım tekrar revizyon oldu hala cok iyi degil burnu benimde eski halimle yeni halim arasında cok fark yok soyledigimde once 6 aya ortaya çıkar dedi sonrada dogal yaptim iste daha ne istiyorsun dedi dalga geçerek ayrıca burnumuzdan islik sesi çıkıyor ben revizyon olacağım ama cok skintili kıkırdak eklemesi vs yapilmasi gerekiyormuş basima bir suru sorun acti lutfen ona yaptırmayın çalıştığı yerlerden kovulan adamdan ne beklenirki zaten

Sakın ama sakın Mahmut gökdoğan da ameliyat olmayın. İlk Ameliyatim yamuk bir burun ve burunda çöküntü çıkıntılar 6 ay bekledim 2. Ameliyatimi yaptı tekrardan çıkınti ve yamukluk var. Kontrole gidiyorum 1-2 saat bekliyorum lakait hic bir şekilde hastasıyla ilgilenmeyen bir doktor.

Mahmut Gökdoğan diye bir doktor daha var guzelyalıda onu hiç duydunuz mu deneyim eden oldu mu çevrenizde
Sakın ama sakın Mahmut gökdoğan da ameliyat olmayın. İlk Ameliyatim yamuk bir burun ve burunda çöküntü çıkıntılar 6 ay bekledim 2. Ameliyatimi yaptı tekrardan çıkınti ve yamukluk var. Kontrole gidiyorum 1-2 saat bekliyorum lakait hic bir şekilde hastasıyla ilgilenmeyen bir doktor

Sakın yaptırmayın. Ben nefes alamıyorum. Burnum yamuk yumuk oldu. Yeni bir ameliyat için bir çok doktora gittim. Hepside yapılan yanlıştan dolayı kaburgadan kemik alınması gerekli diyor. Psikolojim çöktü. Bir kaç arkadaşımda aynı problemi yaşamış sonradan öğrendim.

Back
X