Dr.Mehmet Akgün'le Fokuslu Ultrason

ipekoyku

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
115
15
30
Önceden 78kiloydum kisa sürede 58 kiloya düşmemin sonunda göğsümde aşırı sarkma oldu.Derimin kendini saldıgını fazlasıyla farkettim. Bu durumdan çok rahatsızım.Ameliyat olmayı düşündüm fakat bunun risklerini göze alamadım. Bilindiği gibi fokuslu ultrasonun gerdirici özelliği olduğu için Ankara'da en bilinmiş isim Dr Mehmet Akgün'e gittim. 2gün önce işlemi yaptık şuan şişlik var ama gün geçtikçe burdan yazacağım.

Önceden 78kiloydum kisa sürede 58 kiloya düşmemin sonunda göğsümde aşırı sarkma oldu.Derimin kendini saldıgını fazlasıyla farkettim. Bu durumdan çok rahatsızım.Ameliyat olmayı düşündüm fakat bunun risklerini göze alamadım. Bilindiği gibi fokuslu ultrasonun gerdirici özelliği olduğu için Ankara'da en bilinmiş isim Dr Mehmet Akgün'e gittim. 2gün önce işlemi yaptık şuan şişlik var ama gün geçtikçe burdan yazacağım.
Gecmis olsun. Gelismelerden bahseder misniz? Uygulamadan menmnun kaldiniz mi?bende yaptirmayi dusunuyorum. HI-FU focusultrason mu yaptirdiniz? agri aci oldu mu en onemlisi sonuc alabildniz mi?

Canim toparlanmaya basladi ilk basta sislik vardi cihazin adi doublo canim devam ediyor tedavim ama sonuclari gormeye basladim kontrollere devam ediyoruz doktoruna ozen gostermelisin kesinlikle doktorumu tavsiye ederim :)

Canim toparlanmaya basladi ilk basta sislik vardi cihazin adi doublo canim devam ediyor tedavim ama sonuclari gormeye basladim kontrollere devam ediyoruz doktoruna ozen gostermelisin kesinlikle doktorumu tavsiye ederim :)
Peki yuz bolgesine mi goguse mi yaptiriyorsun.. Sisme demissin disari cikabiliyomusun ne derece sislik ( yuzun icin)?
Tek seanslik uygulamami, yoksa bir kac seans mi? Cok sordum biliyorum ama :KK43: fiyat yuz icin ne kadar? Ben de bır kac cıhaz arasında gıdıp geliyorum ve artık arastırmaktan sıkıldım bir an once karar verip yaptırmak ıstıyorum yaa...
Dr. Cok önemlı memnun kalmana svındım.

Ultherapy, ultraskın, doublo, exilis, bbl, titan o kadar cok var kı kafa kalmadı arastırmaktan artık :KK43:

canım before after koyarmsn bende mehmet hocanın hastasıyımda en azından mıllet reklam olmadgını anlasın...bıde nasıl 20 kılo verdın yaaaa super bısı

canım before after koyarmsn bende mehmet hocanın hastasıyımda en azından mıllet reklam olmadgını anlasın...bıde nasıl 20 kılo verdın yaaaa super bısı

Canim goguslerim icin yaptirdim before after yapamam malum yuz icin ben yaptirmadim arkadasm yaptirdi :) kilo icinde cok sacma yontemlere para yatirdim sonrasi kotu bitti uykusuzluk ve istahsizlik oldu cogunlukla bu sekilde ama hic tavsiye etmem dr. kontrolu olmasi daha onemli

Peki yuz bolgesine mi goguse mi yaptiriyorsun.. Sisme demissin disari cikabiliyomusun ne derece sislik ( yuzun icin)?
Tek seanslik uygulamami, yoksa bir kac seans mi? Cok sordum biliyorum ama :KK43: fiyat yuz icin ne kadar? Ben de bır kac cıhaz arasında gıdıp geliyorum ve artık arastırmaktan sıkıldım bir an once karar verip yaptırmak ıstıyorum yaa...
Dr. Cok önemlı memnun kalmana svındım.

Canim ben sadece goguslerim icin yaptirdim seans sayisi degisiyor disardan belli olmuyor goguslerime yaptirdigim icin yuz icin arkadasimlada ilk yaptirdigi donemler bz gorusemiyorduk atis sayisina gore fiyatta degisiyor ben 2000tl odedim atis basi 2$ canim

ipekoyku gelişmeleri burdan yazacağını belirtmişsin ama yazmamışsın.Şu an ne durumdasın acaba?Benim de göğüslerim çok sarkık.Ameliyatı düşünüyordum ama hem korkuyorum hem de çok pahalı.Bir de pişman olmaktan korkuyorum.Senin bu yazını okuyunca bana umut oldu.Ben de yaptırmak çok isterim.Üstelik Ankara'ya çok yakınım.Lütfen bilgi verirmisin.Aradan bir sene geçmiş.Faydası oldumu,memnun kaldınmı?Sonuç kalıcı oluyormu?

2 ay önce yaşım haliyle göğsümdeki sarkmalar için fokuslu ultrason yaptırdım Mehmet Akgün'e ağrısız ve etkili bir işlem ilk andan itibaren gerilmeleri hissediyordum şuan gözle görülecek kadar topladı kendini öneririm doktorumdan memnun kaldım.

2 ay önce yaşım haliyle göğsümdeki sarkmalar için fokuslu ultrason yaptırdım Mehmet Akgün'e ağrısız ve etkili bir işlem ilk andan itibaren gerilmeleri hissediyordum şuan gözle görülecek kadar topladı kendini öneririm doktorumdan memnun kaldım.
O kadar sürüyor mu ya bende bu konuyla ilgili birkaç kez Mehmet Bey'le görüştüm ama yaptıramadım bir türlü

X