- 14 Ocak 2012
- 30
- 9
Arkadaşlar selam Ben geçen yıl Ufuk Bilkay'a burun estetigi olacaktım sonra bir sorun oldu ve erteledim Bu şubat ayında gözümü karartıp Osmaniye den Muglaya gelen dr Mehmet Altıparmak 'a estetik oldum doktorla ilk konuşmamdan tutunda muayeneye kadar herşey çok güzeldi ve aşırı bir güven duyuyordum fazla detaya girmeden (dedim ya gözümü karartmıştım) ameliyat masasına yattım. Bana Ne istiyorsun diye sordugunda yandan hafif bir çıkıntım vardı ama cidden çok hafıf onu törpüleyelim önden de burun ucum degıl ama yukarısı genişti orayı ınceltelım dedım Burun ucuma da kendisi mudahale edıp cok hafıf kaldıracagını ve kucultecegını soyledı ama derım orta kalınlıkta oldugundan ne kadar dısardan görünür bılınmez dedi. Sonuçta oldum ameliyatı narkoz alacagım ana kadar o kadar ilgili ve güven vericiydı ki hiç korkmadım. Ameliyattan çıktıktan sonra ki süreç de çok güzeldi. Şimdi ameliyat olalı iki buçuk ay oldu yandan sanki hala hafif bir kemik var önden ise hala çoook geniş o kemik kısmı ve garip olan burnum yamuk gibi geliyor. Burun hatlarım belli degil gibi. Ve en önemlisi burnumun kaş arasından hafif aşşagısında iki taraflı birer çizik var doktorum ordan kemikleri kırdık dedi ama ben him bir ameliyatta burun kemigini kırmak için insanın burnunun ustune ıkı çizik acıldıgını gormedım duymadım sizce o izler ne olabilir?.
Doktorumu insani olarak çok seviyorum ve elinden geleni yaptıgını düşünüyorum ama aklımı kurcalıyo hala geniş olması yandan hafif kemik cıkıntısı ve üstündeki o çizgiler ((
Doktorumu insani olarak çok seviyorum ve elinden geleni yaptıgını düşünüyorum ama aklımı kurcalıyo hala geniş olması yandan hafif kemik cıkıntısı ve üstündeki o çizgiler ((