Dr. Mehmet Altıparmak Burun Estetiği

aLKImm

Bir Tebessüm Yeter
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
30
9
Arkadaşlar selam Ben geçen yıl Ufuk Bilkay'a burun estetigi olacaktım sonra bir sorun oldu ve erteledim Bu şubat ayında gözümü karartıp Osmaniye den Muglaya gelen dr Mehmet Altıparmak 'a estetik oldum doktorla ilk konuşmamdan tutunda muayeneye kadar herşey çok güzeldi ve aşırı bir güven duyuyordum fazla detaya girmeden (dedim ya gözümü karartmıştım) ameliyat masasına yattım. Bana Ne istiyorsun diye sordugunda yandan hafif bir çıkıntım vardı ama cidden çok hafıf onu törpüleyelim önden de burun ucum degıl ama yukarısı genişti orayı ınceltelım dedım Burun ucuma da kendisi mudahale edıp cok hafıf kaldıracagını ve kucultecegını soyledı ama derım orta kalınlıkta oldugundan ne kadar dısardan görünür bılınmez dedi. Sonuçta oldum ameliyatı narkoz alacagım ana kadar o kadar ilgili ve güven vericiydı ki hiç korkmadım. Ameliyattan çıktıktan sonra ki süreç de çok güzeldi. Şimdi ameliyat olalı iki buçuk ay oldu yandan sanki hala hafif bir kemik var önden ise hala çoook geniş o kemik kısmı ve garip olan burnum yamuk gibi geliyor. Burun hatlarım belli degil gibi. Ve en önemlisi burnumun kaş arasından hafif aşşagısında iki taraflı birer çizik var doktorum ordan kemikleri kırdık dedi ama ben him bir ameliyatta burun kemigini kırmak için insanın burnunun ustune ıkı çizik acıldıgını gormedım duymadım sizce o izler ne olabilir?.
Doktorumu insani olarak çok seviyorum ve elinden geleni yaptıgını düşünüyorum ama aklımı kurcalıyo hala geniş olması yandan hafif kemik cıkıntısı ve üstündeki o çizgiler :KK43:((

merhaba bende dr. Mehmet Bey'e burun estetiği yaptırmak istiyorum sizce yaptırmalı mıyım? sorununuz çözüldü mü?

Aynı şekilde bende onu araştırıyorum.Tavsiye eder misiniz?

Benim 3 gün sonra tam bir yıl olucak. Ve sonuçtan çok memnunum. Her seyi geçtim ne kadar yoğun olursa olsun sizinle daima ilgilenen bir doktor. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım ben. O yüzden hiç düşünmeden tavsiye ederim. Sadece bir randevu aldığınızda bile ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Yeterli güveni hemen hissedersiniz :)

Benim 3 gün sonra tam bir yıl olucak. Ve sonuçtan çok memnunum. Her seyi geçtim ne kadar yoğun olursa olsun sizinle daima ilgilenen bir doktor. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım ben. O yüzden hiç düşünmeden tavsiye ederim. Sadece bir randevu aldığınızda bile ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Yeterli güveni hemen hissedersiniz :)

peki burnunuz ne zaman iyileşti?

merhaba bende dr. Mehmet Bey'e burun estetiği yaptırmak istiyorum sizce yaptırmalı mıyım? sorununuz çözüldü mü?
Canım geç cvp için özür. Benim burundaki sorunum çözüldü diyemem ameliyat tamamen estetik amaçlıydı nefes sorunum yoktu ameliyattan sonra da olmadı ama burnumun üzerindeki o iki cizgi lekesi duruyor ve malesef burnum dikkalı bakıldıgında bır taraf tam törpülenmemiş gibi yamuk bundan dolayı da bütün fotolarda ışık yansımasıyla burnum bildigin yamuk görünüyor birde burun deliklerim orantısız.
Bütün bunların yanısıra ekim ayında doktora gıdecegım henüz kendısı de gormus degıl ne yapar nasıl mudahale eder bılmıyorum ama şunu söylemeliyim ki doktorum ilgi ve güleryüz konusunda muhteşem bir adam. Estetik üzerine benim bir sorun yaşadıgım gercek ama senin kararın ben güvenerek gittim oldum ve hala güveniyorum bir sorun varsa çözümüde bulacaktır :)

Sizin adınıza sevindim.. Bende doktorun ilgi alakası üzerine hiç birşey söyleyemem gecenin bir saatinde attıgım tripleri dahi olgunlukla karşılayıp beni kırmadı:) Güven konusuna gelince ben çok güvenerek gitmiştim zaten ve hiç tereddüt etmedim evet sonucta burnumda sorun var ve istedigim gibi degil ama çözümü de vardır inanıyorum.

Mrhaba bende yaptırmak istiyorum Mehmet beye acaba fotoğrafınıź varsa gorebilirmiyim.Bide fiyat olarak ne kadara yaptırdınız...

Ben kesinlikle önermiyorum. Burnum bariz yamuk kaldı. Başka doktor düzeltme için 10 ile 30 nin arası rakam istiyor. Yaşamış biri olarak diyorum ki burnum eskisinden daha orantısız ve simetrisi bozuk önden.

Başka Mehmet Bey'e burun estetiği olan var mı acaba varsa memnun kaldı mı?

Ben kesinlikle önermiyorum. Burnum bariz yamuk kaldı. Başka doktor düzeltme için 10 ile 30 nin arası rakam istiyor. Yaşamış biri olarak diyorum ki burnum eskisinden daha orantısız ve simetrisi bozuk önden.

Merhaba. Ameliyat sonrası Mehmet bey sorunlarınıza çözüm bulamadı mı acaba neden memnun değilsiniz. Genel olarak yorumlar çok iyi ve bende yakın zamanda skemdisine muayene olup burun estetiği için randevu isteyeceğim gerçi siz ameliyat olalı 5 yıl olmuş.

X