- 25 Mart 2025
- 562
- 125
- 18
- 33
- Konu Sahibi birhayal92
Merhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ediyorum. Bu ara mfk yöntemini denemek istiyorum. Görüşen oldu mu? Karar veremiyorumMerhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim
Ben sadece whatsap üzerinden görüştüm ürünlerini tavsiye etti birazda maliyetli sanki ondan pek emin olamadım açıkcasıBen de merak ediyorum. Bu ara mfk yöntemini denemek istiyorum. Görüşen oldu mu? Karar veremiyorum
Yanlış bilmiyorsam 3-4 yıldır çıkarmış ürününü.Merhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim
Doğru olabilir kullanan duysak falan belki içimiz daha rahat eder sadece direk ürünü önermesi biraz şüphe uyandırdı bende hani bir görüşme falan olmadanYanlış bilmiyorsam 3-4 yıldır çıkarmış ürününü.
Ben kullanmadım bilmiyorum.
Ama bu kadar zamandır satıyorsa vardır demek işe yarar faydası.
Ben dün mesaj attım fsh amh yaş boy kilo sordu eşimin serpm testini istedi.Yolladım. Ovictor önerdi. Bugün istettim kullanacağım inşallah. Hayırlı güzel bir sonuç alırım.Doğru olabilir kullanan duysak falan belki içimiz daha rahat eder sadece direk ürünü önermesi biraz şüphe uyandırdı bende hani bir görüşme falan olmadan
Merhaba bende şu şekilde mesaj atmıştım Merhaba hocam yaşım 33 amh 0,52 eşimdede ileri hızda ve toplamda sorun var bize ne önerirsiniz diye 3 aylık eş paketi önerdi ne kadar sizin aldıklarınız ücreti buarada sizdeki sorun neydiBen dün mesaj attım fsh amh yaş boy kilo sordu eşimin serpm testini istedi.Yolladım. Ovictor önerdi. Bugün istettim kullanacağım inşallah. Hayırlı güzel bir sonuç alırım.
Bizde bi sorun görünmüyor. Sebepsiz infertilite. Bi de yumurtalıklar da pcos görüntüsü var. Amh 3.31 fsh 5.02. Eşimde de sıkıntı yok. Ovictor yeterli dedi. Yaşım 31 bu aradaMerhaba bende şu şekilde mesaj atmıştım Merhaba hocam yaşım 33 amh 0,52 eşimdede ileri hızda ve toplamda sorun var bize ne önerirsiniz diye 3 aylık eş paketi önerdi ne kadar sizin aldıklarınız ücreti buarada sizdeki sorun neydi
Yaa öyle mi çok geçmiş olsun inşallah çabucak etki eder sizede eğer olunlu sonuç alırsanız yazarsanız çok memnun oluruzBizde bi sorun görünmüyor. Sebepsiz infertilite. Bi de yumurtalıklar da pcos görüntüsü var. Amh 3.31 fsh 5.02. Eşimde de sıkıntı yok. Ovictor yeterli dedi. Yaşım 31 bu arada
İnşallah olumlu olumsuz paylaşırımYaa öyle mi çok geçmiş olsun inşallah çabucak etki eder sizede eğer olunlu sonuç alırsanız yazarsanız çok memnun oluruz
Tamam teşekkür ederimİnşallah olumlu olumsuz paylaşırım
Kullandım 3 ay sonra gebe kaldım doktorlar asla gebe kalamazsi. DiyordularDoğru olabilir kullanan duysak falan belki içimiz daha rahat eder sadece direk ürünü önermesi biraz şüphe uyandırdı bende hani bir görüşme falan olmadan
3 ay boyunca takviyeleri kullandınız mıKullandım 3 ay sonra gebe kaldım doktorlar asla gebe kalamazsi. Diyordular
Evet kullandık ikimizde de problem vardi3 ay boyunca takviyeleri kullandınız mı
Öncelikle müsterih olun icerikleri tamamen besin takviyelerinden oluşan vitaminler kullanmanızın faydası var zararı yok çevremde çok kişi kullandi. Ayrıca artık tüp bebek doktorlarina asla güvenmem saygısızca tüp bebek yaptım yumurtalarim buyumuyordu bile ama çok şükür Allah'ın izniyle mfk aracı olduBen sadece whatsap üzerinden görüştüm ürünlerini tavsiye etti birazda maliyetli sanki ondan pek emin olamadım açıkcası
Merhaba sizdeki sorun neydi acabaKullandım 3 ay sonra gebe kaldım doktorlar asla gebe kalamazsi. Diyordular