Konunun kapatılmasını rica ediyorum..
Sadece tek bir kişiye bile, doktoru şikayet ederken bir kez daha düşünmeyi, şikayet ederken bazen anlık sinirle doktorun doğularının şikayet edilebildiğini gösterebildiysem konum amacına ulaşmıştır demektir.
Ne önyargılığım kaldı, ne asabiliğim, ne paragözlüğüm, ne herkesi aşağılamam.Benim söylemediğim şeyleri bile ben söylemişim gibi saldırdınız.Ben hayatımda hiç kimseyi hiç bir sebepten küçümsemedim.Herşeyden önce kimseden daha üstün veya daha alçak olmadığımın bilincindeyim.
Benim bu konuda gerçekten çok üzülüyorum çünkü ben bu mesleği sadece manevi tarafı için seçtim.Ama görüyorum ki doktorlardan nefret ediliyor gerçekten.Şu koşullarda doktor olmak; bunca çalışmanın, daha ikinci aydan uykusuz kaldığım günlerin, bu güne kadar yaşadığım stresin, sıkıntının, çalışmanın karşılığını veremeyecek bana..Bu yüzden ciddi ciddi sorguluyorum yaptığım seçimi.
Doktorlara karşı o kadar nefret dolusunuz ki ne söylemeye çalıştığımı anlamaya çalışmıyorsunuz bile..yine de eğer hakkım kaldıysa sizde helal olsun ne diyeyim..
Tekrar Dr.Melike'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın..
Pes doğrusu.
Eğer yazdıklarımızdan bunu çıkarıyorsan : "Ama görüyorum ki doktorlardan nefret ediliyor gerçekten" diyebiliyorsan
gerçekten sana pes,ne desem bilemedim sana..
Son düzenleme: