Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan var mı bende düşünüyorum biri cevap versin lütfenNe kadara oldunuz arkadaşlar özelden atabilirmisiniz? Tavsiye edermisiniz bende düşünüyorum
Merhaba ben Mesut hocaya ameliyat oldum 3. HaftadayımOlan var mı bende düşünüyorum biri cevap versin lütfen
Merhaba ben Mesut hocaya ameliyat oldum 3. Haftadayım
Merhaba,ben Muhitdin Eski ve Mesut Kaya arasında kararsızım.Siz Mesut hocadan memnun kaldınız mı? İnstagram'da paylaştığı burunları çok beğendim ancak henüz muayene fırsatım olmadı
Muhittin eski profesör bildiğim kadarıyla Ankara’da doktor arayışımda oda listemdeydi .. fiyat görüşmelerin de benim bütçeme pek uymadı .. Mesut hoca bence en az İstanbul’daki şu ünlü doktorlar kadar iyi ... benim burnuma yandan törpü demişlerdi Mesut hocaMerhaba,ben Muhitdin Eski ve Mesut Kaya arasında kararsızım.Siz Mesut hocadan memnun kaldınız mı? İnstagram'da paylaştığı burunları çok beğendim ancak henüz muayene fırsatım olmadı
Muhittin eski profesör bildiğim kadarıyla Ankara’da doktor arayışımda oda listemdeydi .. fiyat görüşmelerin de benim bütçeme pek uymadı .. Mesut hoca bence en az İstanbul’daki şu ünlü doktorlar kadar iyi ... benim burnuma yandan törpü demişlerdi Mesut hoca
Senin burnun basık törpü yaparsam dahada Basık olur burnunu yükseltecem let down tekniği uygulucam dedi.. kaş aramı dudak göz mesafemi çene kemiği çıkıklığını falan inceleyip ona uygun yapıcam dedi.. altın oran olayına baya yatkın anlayacağın.. epey titiz işinde ..ilgi alakaya gelince ne sorsam sorumun yanıtı aldım.. instgramdan yaptığı burunları bi incele istersen.. beni o görseller etkiledi en çok :)
Arkadaşlar bence burun ameliyatı düşünürken gidip tek tek görüşün.ben bir arkadaşın vasıtasıyla sadece bir doktorla görüştüm ve haftaya çarşamba gününe ameliyat randevumu aldım.ameliyat sürecimden sonra yaşadığım memnun oranlarımı falan paylaşacağım.doktorun adını vermiyorum şimdilik ameliyat olup memnun kalırsam eğer veririm.
3750 tl olacağımıda söylemek istiyorum.öğrenci olduğum için baya bir sıkı pazarlık yaptım![]()
Ne kadar fiyat dedi Dr Muhitdin Eski?Muhittin eski profesör bildiğim kadarıyla Ankara’da doktor arayışımda oda listemdeydi .. fiyat görüşmelerin de benim bütçeme pek uymadı .. Mesut hoca bence en az İstanbul’daki şu ünlü doktorlar kadar iyi ... benim burnuma yandan törpü demişlerdi Mesut hoca
Senin burnun basık törpü yaparsam dahada Basık olur burnunu yükseltecem let down tekniği uygulucam dedi.. kaş aramı dudak göz mesafemi çene kemiği çıkıklığını falan inceleyip ona uygun yapıcam dedi.. altın oran olayına baya yatkın anlayacağın.. epey titiz işinde ..ilgi alakaya gelince ne sorsam sorumun yanıtı aldım.. instgramdan yaptığı burunları bi incele istersen.. beni o görseller etkiledi en çok :)
Merak ettim görüşeceğiniz doktoru.Umarım sonuç istediğiniz gibi olur,bizi de bilgilendirin lütfen![]()
Fiyat konusunda bılgı verır mısınız bende istiyorumMerhaba ben Mesut hocaya ameliyat oldum 3. Haftadayım
6 bindi ıkı ay önceFiyat konusunda bılgı verır mısınız bende istiyorum
Canım bende Mesut hocaya ameliyat olmak istiyorum ama hakkında fazla yorum göremedim.Şuan memnun musun burnundan ve fotoğraf atabilimisin?Muhittin eski profesör bildiğim kadarıyla Ankara’da doktor arayışımda oda listemdeydi .. fiyat görüşmelerin de benim bütçeme pek uymadı .. Mesut hoca bence en az İstanbul’daki şu ünlü doktorlar kadar iyi ... benim burnuma yandan törpü demişlerdi Mesut hoca