Dr Mithat ULAY'a burun ameliyatı oluyorum 3 şubatta ameliyat öncesi tavsiyeleriniz

ben oldum kendisine.ama sonuç çok başarısız bilin istedim.benim gibi üzülmeyin

canım öncelikle çok geçmiş olsun, ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum da önermiyorsun sanırım? Biraz daha ayrıntılı anlatman mümkün olabilir mi peki? Uğur Çınar'la beraber mi girdiler ameliyata, bir de ne zaman oldun ameliyatı, yeniyse belki gözüne kötü gözükmüştür şişliklerden dolayı?

hamburger yiyin, ısırarak elma yiyin :)
ameliyattan sonra bir süre ağzınızı çok açmanızı gerektirecek şeyler yiyemiyorsunuz.

şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu pazartesi gününe randevu aldım dr mithat ulay'dan ama hiç mi ameliyat olan yok çok merak ediyorum. Ünlü bir doktormuş aslında.

Selam Arkadaşlar,

Dr Mithat Ulay'a yakıda ameliyat olan var mı ? Ben de gözaltı torbalarımı aldıracağım 21.Ocak'ta.

Teşekkürler,

Kizlar umarim istediginiz gibi olmustur hersey? Benimde bir arkadasim gozkapagi ameliyati oldu bu dr a, cik memnun. Bende dusunuyorum aslinda ama tanimiyorum dr u. Hangi konularda daha iyi acaba? Gozkapagi ameliyati en fazla yapan dr kim, bilen varmi????

arkadaşlar bende bu pazartesi gününe randevu aldım dr mithat ulay'dan ama hiç mi ameliyat olan yok çok merak ediyorum. Ünlü bir doktormuş aslında.
Merhaba,

Nasıl gecti ameliyatın, sonuc nasıl?
Var mı pişmanlığın Mithat beyi seçtiğin için?

süper bir doktor. yaptığı burunlar harika ötesi, şiddetle tavsiye ederim. hasta ile iletişimi çok kuvvetli hastayı çok iyi anlıyor , başarısına göre adı çok ünlü değil reklam yapma ihtiyacı yok bilen gidiyor zaten. mithat bey revizyondada harika işler çıkarıyor. ne istediğinizi tam anlatın gösterin yüzünüzde ifadenizde nasıl duracagını konusun ve ameliyat olun mutlu olacaksınız.

süper bir doktor. yaptığı burunlar harika ötesi, şiddetle tavsiye ederim. hasta ile iletişimi çok kuvvetli hastayı çok iyi anlıyor , başarısına göre adı çok ünlü değil reklam yapma ihtiyacı yok bilen gidiyor zaten. mithat bey revizyondada harika işler çıkarıyor. ne istediğinizi tam anlatın gösterin yüzünüzde ifadenizde nasıl duracagını konusun ve ameliyat olun mutlu olacaksınız.
Aynen katılıyorum, 10 yıl önce burun revizyon, göz kapağı ameliyatı ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Çok kibar ve muhteşem bir doktor

Back
X