Dr Muhammet dilber revizyon

Pardon neden öyle bir şey dediniz? Ben doktor hakkında bilgi edinmek için yazdım zaten
Yurt dışı için ayrı, kişiye göre ayrı fiyat veriyor. Allah aşkına yurt dışındaki bir hastasına 7000 Euro fiyat vermiş. Primer için. Bu nedir? Bir ameliyat için çok çok fazla. Yazık günah verdiğiniz paraya. Ona o parayı vereceğinize çok daha iyi doktorlar var

Yurt dışı için ayrı, kişiye göre ayrı fiyat veriyor. Allah aşkına yurt dışındaki bir hastasına 7000 Euro fiyat vermiş. Primer için. Bu nedir? Bir ameliyat için çok çok fazla. Yazık günah verdiğiniz paraya. Ona o parayı vereceğinize çok daha iyi doktorlar var
Anladım teşekkür ederim , revizyon için bildiğiniz bir kaç iyi doktoru yazabilir misiniz tercihen Ankara

Gürcan Arslan in burunlarını begeniyorum. Eren taştan var yalnız o da aşırı pahalı. Ne oluyor yahu. Atomu mu parçalıyorlar
Maalesef fiyatlar cok pahalı özellikle revizyon için Tural fatulleyev i düşünüyordum ben de Gürcan Aslan a bi bakayım

Merhabalar
Ankarada revizyon ameliyatı için dr araştırıyorum hala bulamadım birkaç bulduğum kişi 30-35 bin tl dedi çok büyük rakamlar. deneyimi olan varsa lütfen paylaşsın

Back
X