Dr. Muhammet Dilber

cilmaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
14
4
1
İyi akşamlar arkadaşlar,

Dr. Muhammet Dilber’e burnunu yaptıranlar var mı aranızda? Biraz bahsedebilir misiniz? Nasıl geçti, memnun musunuz yeni burnunuzdan? Tavsiye eder misiniz Muhammet beyi?

Teşekkürler :)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sta-yorumlari-burun-estetigi.472422/page-1738

Burda bir çok yorum var, ben de detayıyla anlattım tecrübemi, ben oldum ameliyatımı kendisine memnun değilim, en eski yorumlarda hemen hemen herkes memnun olduğu için kendisine ameliyat olmaya karar verdim ama maalesef ben memnun kalanlardan değilim. Zaten son yorumlara doğru memnun olmayanların sayısı da oldukça arttı...

Bende 2 sene önce kendisine oldum kemerli ve ucu düşük bir burnum vardı ama şu an burun sırtım o kadar kötü duruyor ki. Hayatımın en büyük pişmanlığı kendisine ameliyat olmam kesinlikle tavsiye etmiyorum çok mutsuzum burun sırtım yamuk yumuk. Nefes almamda bir sorun yok bir tek onu diyebilirim burun sırtımı gereğinden fazla oymuş ayrıca burnumun ortasında bir çökük var Kendisi ameliyat sırasında birşey yoktu dedi. Bu burnu zaten hangi doktora olsam yapardı.

Back
X