- 8 Mart 2019
- 3.095
- 4.329
- 133
- 38
- Konu Sahibi beyazkirlent
Yoresel olarak kimseye yorum yapamam ama bi cocuk zaten tarzini soylemis nasil oldugunu agziyla belirtmiş daha otesi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolması enfes amaErkekkeri bilmiyorum ama Allah affetsin ama Karadeniz yemekleri korkunçgerçekten yemekler çok kötü, hiçbir damak tadı yok. Karalahana çorbası dünyanın en kötü yemeği seçilmişti
![]()
ben böyle konuşan insanların hayattan çok tokat yiyeceğini düşünüyorum ya da ben bi tane atmak istiyor olabilirim“kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım”
Karadeniz geliniyim, Karadenizlilerden soğudum içine girince.
Hatta Karadenizli kız arkadaşlarım gençken kendilerine söz vermişler asla bizim buradan evlenmeyeceğiz diye o derece![]()
Ben tanıdım; Kocam da kocamherkes de amma ciddiye almış yaa hava atmak senin gözünde büyümek için öyle artistlik yapmış. Hani kendime güvenim tam demiş güya. Karadeniz erkeği (özellikle doğusu) Doğu Anadoludan farklı değildir. Erzurumlulara Gümüşhanelilere çok benzerler. Ataerkil ve gelenekçidirler. Aralarından üç beş pırlanta çıkmışsa bile ben onları tanımadım
![]()
Merhabalar,
Öncelikle her yerin tabiki iyisi kötüsü var biliyorum.
Bende antepliyim. Ama çevremde oflu erkekler hakkında hep kötü şeyler duyuyorum. İşin özeti Oflu bi çocukla tanıştım 2 sene önce , ilk başlarda arkadaştık bi arkadaş grubumuz vardı ama bu aralar arkadaşlıktan öteye gitmeye başladı bazı şeyler, biribirimizi kıskanır olduk Hergğn günaydın mesajları akşamları iyi geceler mesajları, konuşmalarda mesajlarda yavrum güzelim canım hayatım sözcükleri , iki günde bir biribirimizi aramalar, eskiden arkadaş grubuyla görüşürdük şimdi grup harici başbaşa görüşmeye başladık bende görüşmek istiyorum birebir yalan yok , ama ilk zamanlar 2 arkadaştık gülerdik eğlenirdik vs bana arkadaşken “kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım” demişti bu sözlerini duymuş biri olarak ilerisi için endişelerim var aşık değilim hoşlantı var maddi durumu yerinde bende çalışıyorum diş hekimiyim ailem varlıklı paraya pula çok ihtiyacım yok ama geçmişteki bu sözlerini hatırlıyorum şuanki hali tavrı davranışları beni etkilemek için oldupunu düşünğyorum bir kaç arkadaşıma büyüğümede konuyu anlattım uzak dur dediler oflular çok fena oluyor vs cümleleri kurdurlar sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir ? Tekrar söylüyorum her yerin iyisi kötüsü tabiki var ama oflular hakkında pek iyi şeyler duymadım sizin çevrenizde gördükleriniz yaşadıklarınız nedir?
Sizce bi şans vermeli miyim? Yoksa Arkadaş olarak sınırımı çizmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler![]()
Uzak dur bundan, açıkça söylemiş işte.kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım”
İnsanliktan nasibini almış, ahlaklı olan İyisi gercekten iyidir.oflular hakkında pek iyi şeyler duymadım sizin çevrenizde gördükleriniz yaşadıklarınız nedir?
Sizce bi şans vermeli miyim? Yoksa Arkadaş olarak sınırımı çizmeli miyim ?
Teessuflerimi bildiriyorum, lutfen, o yanlış, yaniltici bir haberdi.Erkekkeri bilmiyorum ama Allah affetsin ama Karadeniz yemekleri korkunçgerçekten yemekler çok kötü, hiçbir damak tadı yok. Karalahana çorbası dünyanın en kötü yemeği seçilmişti
![]()
ayyy evetttt.herkes de amma ciddiye almış yaa hava atmak senin gözünde büyümek için öyle artistlik yapmış. Hani kendime güvenim tam demiş güya. Karadeniz erkeği (özellikle doğusu) Doğu Anadoludan farklı değildir. Erzurumlulara Gümüşhanelilere çok benzerler. Ataerkil ve gelenekçidirler. Aralarından üç beş pırlanta çıkmışsa bile ben onları tanımadım
![]()
“kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş.