dr.müjde koyuncu'ya gidenler

Mujde hanim gerçekten mükemmel bi doktor.ben okadar rahat bir doğum yaptım ki anlatamam.sanci süresince hep yanımda beni normal doğuma çok güzel hazırladı. Herşeyden önce çok bilgili ve işinin ehli bi doktor.mutlaka ama mutlaka bir kez gitmediğini eminim kafanızdaki tüm endişeler yok olacaktır.

Merhaba , ya bende internetten gördüm çok talep var bu hocaya peki muayene ücreti falan ne kadar ?

bende yarın gidicem müjde koyunucuya.bunları okuyunca tedirgin oldum şimdi.ilk defa muayene olcam zaten tedirginim.tabi bi denemek lazım.
Merhabalar , bende gitmeyi düşünüyorum da siz gittiniz mi nasıl hoca , muayene ücreti falan ne kadar?

Mujde denen kadina labioplasti oldum olmaz olsaydim .beceremice şeye neden kalkisti anlamis degilim.berbadetti haftalarca aylarca oyle canim yandiki kelimeyle tarif edemem.sakin bu kadina ameliyat olmayin .

Mujde denen kadina labioplasti oldum olmaz olsaydim .beceremice şeye neden kalkisti anlamis degilim.berbadetti haftalarca aylarca oyle canim yandiki kelimeyle tarif edemem.sakin bu kadina ameliyat olmayin .
Merhaba sorun neydi. Niye caniniz yandi. Cinsel birliktelik yasyabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…