Dr mustafa acet

Eder orada ayrılmış kendi kliniği var suanda. Şişli Fulya Vitali de 9. Katta. Ben ona gidiyorum inşaallah güzel haberlerimizi de alırız

Arkadaşım tüp bebek transferi yaptırmıştı mustafa beye medipoldeydi ozaman. Çok yoğundu hastasının takibini bile yapacak zamanı yokki kız bir hafta yoğun kanama gecirdi normal deyip savmış başından. Tabi sonu hüsran düşük yani teansfer tutmadımı ne diyolar. Arkadaşıma kadın doğuma gitseydin keşke niye bekledin demezmi. Sen nesin be adam! 8000 civarı ödemede cabası. Yani çok yoğunsan niye hasta kabul ediyosun mazereti yoğunmuş.
Şimdiki durumunu bilmiyorum fikrim yok

Arkadaşım tüp bebek transferi yaptırmıştı mustafa beye medipoldeydi ozaman. Çok yoğundu hastasının takibini bile yapacak zamanı yokki kız bir hafta yoğun kanama gecirdi normal deyip savmış başından. Tabi sonu hüsran düşük yani teansfer tutmadımı ne diyolar. Arkadaşıma kadın doğuma gitseydin keşke niye bekledin demezmi. Sen nesin be adam! 8000 civarı ödemede cabası. Yani çok yoğunsan niye hasta kabul ediyosun mazereti yoğunmuş.
Şimdiki durumunu bilmiyorum fikrim yok
Ya mustafa acet gereksiz ameliyatların doktoru 1 yılımı onun yüzünden boşa geçirdim ödediğim 10.000 da cabası ne ilgi ne alaka vardı ameliyat oldum yanıma bir sağlıkçı gelip açıklama dahi yapmadı muhasebecisi gelip parayı aldı sadece yazıklar olsun . Sürekli saçma sapan fotolar patlaşacağına gitsin milyarlar aldığı hastalarıyla ilgilensin

Kizlar tedavi icin bu dr iyi diyor herkes giden var mi
ben 2015 yılında medipoldeyken gitmiştim tavsiye üzerine gider gitmez ameliyat dedi bende interneetten okuduğum orumlar ve yapıtığı paylaşımlar nedeniyle güvendim ve amliyat olmaya karar verdim. laparoskopi ve hissteroskopi oldum.sonrasında bekle dedi bi kaç ay bekledim olmayınca tüp bebek için gittim testlerime baktı hemen başlayalım dedigüvenerek başladığım tedavi süresinde benle sadece 1 kere konuştu soru bile soramadım. çünkü kolay gelsin hocam dedeğimde kafasını kaldırıp yüzüme bakmadı bile asla .benim bütün modum düşmüştü.tüp bebek denememiz negatif oldu. dr arayıp bi açıklama bile yapmadı. sonrasında başka dr a gitim yapılan ve bakılan eski testlerde tsh ın düşük olduğu ve buna bağlı olarak hızıl çalıştığı ve bunun başlı başına bir sorun olduğunu öğrendim.diyeceklerim bu kadar. size bol şans...

Back
X