suanda durumundan memnun musun ayrıca lazerle ameliyatı biraz açabilir misin yani normal estetikten farkları tam olarak nedirMerhabalar. Ben almanyadan gelip dr Beyer Burun Ameliyati oldum. Oncelikle kesinlikle Tampon koymuyor dr bey. Hic agrimda olmadi sükür. Ben 5. Gun almanyaya dönüs yaptim. Donuste arkadaslarim Ameliyati oldugumu anlamadilar Bile. Hic korktugum olmadi Doktoruma sonsuz tesekkurler. 2 hafta gecmesine Ragmen cok memnunum.
MESAJI YAZDIKTAN SONTA BİRDAHA FORUMA GİRMEMİŞSİN , ENTERESAN...Merhabalar. Ben almanyadan gelip dr Beyer Burun Ameliyati oldum. Oncelikle kesinlikle Tampon koymuyor dr bey. Hic agrimda olmadi sükür. Ben 5. Gun almanyaya dönüs yaptim. Donuste arkadaslarim Ameliyati oldugumu anlamadilar Bile. Hic korktugum olmadi Doktoruma sonsuz tesekkurler. 2 hafta gecmesine Ragmen cok memnunum.
Neden memnun değilsiniz?bende önermiyorum ben hiç memnun değilim
Arkadaşlar yani cidden bu doktorun instagram hesabına attığı sonrası fotoğraflarındaki sıkıntıları fark etmiyor musunuz? Olmuş dediğim bir tane hastası yok neredeyse. Çok iyi araştırın.
Valla siz bilirsiniz ama sonrası fotoğrafları bariz shoplu. Bazılarının kanatları çökük gibi, bazılarının sırtı bi tuhaf, aşırı daraltılmış, oyulmuş. Çoğu kişi bambaşka birine dönmüş. Sanki ameliyat öncesi vr sonrası aynı kişi değil. Bu kadar radikal değişiklik bence çok korkutucu. Burunların ilk halleri çok büyük ve çok kötü olduğu için sonrası çoğu insana mükemmel geliyor. Ama kesinlikle değil.sıkıntıları biraz açar mısınız? büyük burunları epey küçültüyor sanki çok başarılı gibi duruyor. ama siz dah ayetkinsiniz sanırım, geri dönüşünüz çok önemli yakın zamanda bir doktara burnumu yaptırmayı düşünüyorum da özellikle mustafa vey değil ama o da listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?